Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jimi

Marketing

Odbacivanje, snijeg, vožnja i izlazak

U biti ove četiri riječi obilježile su moj dan! Probudil sam se u pola 6 kaj sam stigel odbacati snijeg jer sam s autom išel na faks. 20 min sam ga odbacival i onda krenul. I sad do Vž-a smo Mihael i ja stigli za sat vremena dok nam tim putem inače treba pola sata. I sad se postavlja pitanje zašto tak dugo.
E pa odgovor je ovakav. Ja na autu imam prednje zimske gume i auto je ko na suhoj cesti, al gledajući iskonovu anket čak 51% Hrvata nema na autu ni jednu zimsku gumu. Opća sramota jer se odna voze 20 km/h i pune su ih grabe. Bili smo na matki pa na doručku.

Onda sam išel kupovat žarulju i to takvu koju sam mislil da ju više ne rade, al imali su ju. Malo knjižnica i na statistiku. Nakon kaj je prošlo sat i 15 min torture krenuli smo doma i stvarno bil sam doma nakon 35 min.

Malo sam neke složil na kompu, opet odbacal snijeg jer je prošla ralica i zamela mi ulaz u dovrište. Čak mi je Fafica vratila stick i onda sam išel van.

Pogledal sam Bumerang nakon dugo vremena i bil je solidan, a sad evo idem još neke napraviti i u krpe. Umoril me ovako dug dan. Noć!


Slika budi sjećanja!


Post je objavljen 24.11.2005. u 22:47 sati.