Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Zašto se moji snovi često ispostave kao stvarnost???

Današnji dan bio je stvarno sranje. Cijeli dan razmišljam o snu kojeg sam noćas sanjala. Ide ovako:
Imali smo tjelesni i otišli smo svi u gimnaziju (jer tamo imamo tjel jer je naša škola jadna pa nemamo dvoranu). I dok smo stajali tamo bio je Emilov razred i došla je Đeni (profa iz tjel) i rekla meni da zapišem ko fali i Emil je podigao glavu i rekao Đeni: recite joj da nebude tako pogrbljena ( a stajala sam normalno, ravno) A gimn je dvorana bila ful čudna. U svlačionicu se ulazilo kroz jedan mali prolaz (di skoro moraš puzat da bi ušao) ispod stepenica koje vode na 1.kat. I netko je imao laptop i čitao blogove i ja sam došla tamo i vidjela Emilov blog. Napisat ću sve što se sjećam iz tog posta i o čemu razmišljam cijeli dan. Jednostavno me bacilo u razmišljanje:

„Pismo Životu
Sve kako vrijeme ide, prolaze godine, ja shvaćam kako je sve prolazno. Imam osjećaj kao da bih sutra mogao umrijeti znajući da sam puno tog propustio. Bolna je činjenica da živim u uvjerenju kako ću doživjet duboku starost, cijeli život skupljati iskustva i time produbljivat svoju mudrost. Žao mi je što nemogu s nikim tako otvoreno razgovarat i što nemogu nikome reći i opisat ove osjećaje koji me razdiru. Ubija me to. Moram priznati da sam uvijek djelovao sretan i težio tome da sve bude savršeno, samo što nisam shvaćao da sam zapravo nesretan...
Ovo je svojstvena oproštajna poruka. Nemogu podnijeti više ovo što me čini tako nesretnim. Zbogom okrutni svijete...“

Ok nije baš od riječi do riječi i nisam točno sve zapamtila al to je u biti to. Ja mislim da je to neka viša sila meni prenijela u san dio Emilovih misli. Nekako mi je sve ovo tako realno, tako moguće jer on izvana izgleda sretan i presavršen je i mislim da nešto U njemu ne štima. Tko zna što se u njegovoj lipoj, plavoj glavici krije. Razgovarala sam s mamom i ona se potpuno slaže da s njim nije nekaj ok (nisam joj san ispričala) i zato mislim da je san istina...

Imala sam danas probu generalnu za večer poezije i ful je lipo, Dijego me prati na gitari, i bilo je vrlo komično.
Bile ja i Lena na kaffe u skandal danas i došao je Vanilla sky, kak je tip spaljen s onim tipom ki je u Žoharovom bendu. I tip je ful sladak, ko neki vitez... Ma ubiti neda mi se pisat o današnjem danu, niš posebno.

Poruka za Diega:
Molim te nemoj se više onak ponašati kao što si danas jer mi to ful smeta. Ak mi imaš šta reć, reci to nasamo. Jebote, i tebe se ne tiče kakav sam stil života izabrala i ne poznaš me uopće da bi mogao suditi o tome kako se ja osjećam, zašto zapravo patim. Ako mi želiš pomoći molim te, najbolje šta možeš napravit je da me pustiš kako jesam, s godinama će sve to prestat. A i nije to tako strašno, bar ne pušim, ne pijem i ne drogiram se. Obična sam cura koja je malo prečesto u bedu i to je to. I molim te ne radi više onakva sranja kao danas jer si mi dopizdio svojim ponašanjem.

Pusach svima, grem spat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (napokon)



Post je objavljen 24.11.2005. u 22:11 sati.