Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hamdija

Marketing

Malo iz BB-kuće

Evo malo priče iz BB-kuće.

KristijanTatjana i Hamdija vježbali su u teretani. Tatjana ga je pitala što mu je supruga rekla kada se prijavio za BB, na što je Hamdija rekao da ga je podržala, kao što ga i inače u životu podržava u svemu. Osvrnuo se na to što je njegova žena spomenula druge žene u Kući i objasnio Tatjani kako se zbog toga njegova supruga ne mora brinuti, jer on ne bi napravio glupost. Ispričao joj je i o reakciji svoje djece na njegov odlazak u BB Kuću. "Ponosni su svakako", rekao je Hamdija.

Maroje-MatejaŽeljka, Matea, Daca i Maroje pripremali su ručak u kuhinji i pjevušili.

Kristian i Tatjana ušli su u teretanu. Tatjana mu je rekla da sada više vozi bicikl i trči, a da je prije išla u teretanu. Kristian je počeo dizati utege i komentirao kroz smijeh: "Ovi moji rikavaju doma kad me vide". Tatjana je vježbala na steperu. Kristian se požalio da ga sve boli od jučer i ispričao Tatjani kako mu je BB "baš super došo" jer je puno naučio o sebi. Došao je Hamdija i malo savjetovao Kristiana o kilažama koje bi trebao dizati. Tatjana je čitala podatke o sportovima, te ispitivala Kristiana o utrkama i vozačima. Pričali su o Željki. Kristian je rekao Tatjani kako je ona "lik cure" koji se njemu sviđa "ko frendica", jer isto razmišljaju i zanimaju ih iste stvari. "Baš je full slična tebi", zaključila je Tatjana. Kristian je dodao da je BB "zabrijao da će oni nešto muljati", ali je odmah nastavio rekavši: "I da mi dođe najviše na svijetu ja to tu ne bi napravio". Objasnio je Tatjani svoje stavove u vezi ljubavnih odnosa u Kući usporedivši tu odluku s lošim iskustvom s Lanom.

pricajuIvan i Matko jeli su sendviče prije ručka i šalili se u kuhinji. Daca je ispekla kruh s lukom, a Matea je rekla da ne voli luk. Daca joj je odgovorila: "Šta ne voliš luk? Ima da ga jedeš. Glupiraš se". Nakon kuhanja Matea je očistila kuhinju. Maroje je kušao juhu i komentirao da je slaba.

Matko i Daca sjedili su na terasi i razgovarali o zimskim radostima. Daca je prepričavala svoje dogodovštine na Medvednici i smijala se. Prisjetili su se i skijaških uspjeha Janice Kostelić. Ivan i Kristian su se u dnevnoj sobi dogovarali što će kuhati sutradan. Pričali su o tjednom zadatku i Ivan se požalio kako ima tremu jer sve mora glumiti. "Nije to moj ulet", komentirao je.

HamdijaMaroje se pobrinuo da ručak bude dobro napravljen. Stalno je polijevao meso i vraćao ga u pećnicu kritizirajući je da slabo peče.

Matko je došao do Matee u kuhinju i vježbali su za tjedni zadatak. Matea je bila zadovoljna Matkovim pristupom i pohvalila ga.

Hamdija i Kristian razgovarali su o seksu. Hamdija je opisivao svoje iskustva kada su djevojke s kojima je spavao komentirale veličinu njegovog penisa. "U jebote! Toliki! Ja nikad ovako nešto nisam vidjela", prisjećao se kako su mu cure znale reći, na što se Kristian ubacio rekavši: "Meni se to nikad nije desilo. Ja sam u normali". Hamdija je dodao kako mu se nakon toga uvijek dogodilo da mu cura drugi dan šalje poruke.

Kome se da čitati neka čita,pitanje:Sviđa li vam se moj blog ???

Post je objavljen 24.11.2005. u 17:15 sati.