Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brokuli

Marketing

Boravak na čistom zraku

Kako je to divan osjećaj kada se možete bezbrižno prošetati po čistom zraku i dopustiti mislima da slobodno tumaraju po beskonačnim pejzažima ove veličanstvene kreacije...
Onako s osmjehom na licu maštariti o svemu što biste željeli napraviti, s kim biste željeli biti, u umu odigravati neke zanimljive situacije i naprosto se prepustiti osjećajima i mašti da vas vode...

Vjerujem da je svatko okusio to mentalno zadovoljstvo prožeto onom ugodom i suptilnom srećom koja proizlazi iz jednostavne relaksacije ili što bi naš narod reko „puštanjem mozga na pašu“. Nisam nikad razmišljala o tome što je kravama na umu dok onako ležerno pasu i prožvakavaju svoju sočnu travu, al vjerujem da takve radnje imaju svoj terapeutski značaj.

Iz ovog kratkog uvoda već možete naslutiti zbog čega sam dala baš ovaj naslov mome blogu.
Želja mi je da ovaj prostor popunim raznolikim mislima, idejama i kojekakvim vrsnim umotvorinama koje se mogu izroditi iz Brokuline maštarije. Stoga vas pozivam da odvojite dio svog dragocjenog vremena, udahnete punim plućima, opustite se i slobodnog uma prošećete idućim temama ovog bloga.

Također, želim se srdačno zahvaliti mom prijatelju Svantevidu koji me je nakon dugomjesečnog nagovaranja, gurkanja i entuzijastičnog motiviranja napokon uspio izvući iz skrovišta moje samozatajnosti. Dragi Svante hvala ti na punoj podršci u ovom literarnom izražavanju i međusobnom dijeljenju svojih stečenih iskustava i životne mudrosti. Evo iz tvoje dobrodušne upornosti izrodio se ovaj blog.

Dragi posjetitelji, dobrodošli na čisti zrak! :-)


Misli svoje protresi i ovdje ih iznesi – ostavi svoj trag...

Post je objavljen 23.11.2005. u 23:20 sati.