Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/witchura

Marketing

napadalo je... :)

ah, pada snjeg...
e, da, zasto snjeg pada? zato sto nema stepenice... glup vic, ali prigodan... i taman se slozio sloj na auticima, i cestama... kak je ljepo... prekrasno je... :)
ovaj tjedan idem po neke things za tulumčić, pa cu prosetati gradom, i namirisati se snjega, iako ga u gradu uvijek prvo nestane. sve počiste, ali hladno je i u zraku se osječa miris zime... kad bi zavirili u literaturu... zima prikazuje razdoblje hladnoće, pokazuje nam ruzne događaje, smrt, prosjake, beskučnike, ali opet pokazuje nam i vrijeme isusova rodenja, muke, ljubavi prema čovjeku, vrijeme darivanja, provođenje vremena s voljenima, obitelji... grudanje, zabava...
smrt ili toplina ljudskog srca??
što je za vas božić??
čini mi se da je svima nekako bliža strana zabave, nego te smrti i hladnoće.. znam da je mnogo ljudi kojima je zima ponekad i sudbonosna, ali zašto generalizirati? mozda nemam pravo...ali... :)

mrzim pitanje "koje ti je najdraze godisnje doba?" svako razdoblje je posebno po nečemu... naprimjer... zima je za mene predobro razdoblje, tj. prelazak sa jeseni u zimu... volim kiše, volim gledati lišće kako pada, volim kada sve požuti i sve kao da odumre... :) opet, zima, obozavam neke stvari za koje bi bilo logično da sam ih prerasla, ali grudanje, pa to je tako... romantično... zima je izrazito romantično doba... :) pokazujemo bliznjima koliko ih volimo više nego inaće, jer neznam...al druga doba nisu tako... tako...:)

i da sada ne filozofiram... :)
danas sam se posvadala s nekim likovima u skoli, prijete da ce doć tuč bajkere jer ih nisam pozvala, a bajkere jesam... vauuu... ah, glup mostarac, ko ga jebe... kaj misli on? da je takva faca... a neee...
i da, onak skuzila sam da sam pozvala samo neke glupe ljude...

e, da, blacky, bus dosla ak tot dolazi?? :) ;)
pusa..

pusa svima,
T.


Post je objavljen 23.11.2005. u 22:22 sati.