Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Sean Olson.

jucer je dan bio bezveze... (ma da!) jebemti,kak mi profa iz kemije i biologije ide na k kojeg neam. al ono,bilo je fora pod odmorom,dode meni pol skole cestitat (rodendan) ,cak i ovi neki s kojima sam prvi put rjec progovorila,hehe. never thought so.. a kaj sam dobila,dobila sam knjigu, i jos nest. joj,da,i tortu od cokolade,igricu i usb 4 port hub (al ne od njih,neg od staraca i tak po redu..) evo fakat neznam sto bi vise vaznog spomenula osim da mi nejde hrvatski pravopis. danas cemo dobit testove iz biologije.. bit cu sretna ak dobim 2.. biology is ruin my life. neznam kak nekom to moze bit dobar predmet.

22:11
danas se razrednik dero kak smo mi bezobrazna derista,da neznamo za kulturu i da smo ne odgojeni... bla bla bla. dobit cemo i novu profu iz informatike.. onda,na biologiji nam je tupila dva sata o gljivama pa me zaboravila pitat a moram odgovarat da imam nekakvu trojkicu.. joj bas mi je zao jer nisam dobra i uredna curica koja slusa britni i ulizuje se profesorima *ironija* .. no eto,ostale predmete imam 4 i 5. dirigentica mi je rekla da vjerojatno idem na natjecanje u chicago (jeeee) na proljece. sam mi je bed jer moram nagovarat staru da me pusti na vlastito natjecanje.
''jedina razlika izmedu skole i ludnice je u telefonskom broju'' -to sam procitala s majce od neke pankerice na probi. prvi put ju vidim.

Post je objavljen 22.11.2005. u 21:18 sati.