Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

joj

Iz kuta gledanja pozitivke:
Joj, večeras je bilo predobro. Malo prije sam se vratila s koncerta u domu hrv br. Bilo je predobro. Mislim iza stagea je situacija bila hot.
Ok, počnimo redom. otkak sam došla nutra sam se povlačila okolo s Denisom šta mi nije teško palo, moram priznat. Čak mi je kravatu namjestio i cijelo vrijeme smo se zajebavali i hodali svuda zajedno.
A Emil, o moj bože, da ga neznam rekla bih da je pucao od ljubomore, nisam se navlačila samo sa Denisom nego i s lorisom. I tak me Loris pitao dal mi je Denis dečko, ja sam rekla ne jer je mlađi i mi smo samo frendovi, i pitala sam ga onda zašto i rekao je: mislim, stalno ste zajedno pa sam mislio da ste skupa (vau, čak tako djelujemo). Onda mi je Loris davao komplimente na moju prirodnu boju kose i ja njemu komplimnente da mu se kravata (ful slatka, siva na Tweety) slaže s čarapama. Mislim malo sam gapodjebavala (al da nas je nimfomanka Samanta vidla mislim da bi nas oboje ubila). Emil se cijelu večer motao oko mene, ja sam ga ignorirala i posvetila se Denisu, mogla bih se kladit da je ljubomoran jer se "kao" više ne palim na njega nego se motam s drugim dečkima. JJebiga, kad je bilo vrijeme on je bio bakalar a sad kad se čini da se zagrijava meni se netko drugi počeo sviđat (aiko teško da će tko Emila nadmašit, čak mi je to i stara rekla, tip je svestran) anyway, nezna šta propušta (jednu nisku, ružnu, očajnu curu s pozadinom guza J.LO x 2)
Iz kuta gledanja stvarnosti:
Zapravo su me Loris i Janko zajebavali i u sebi su mislili kak sam glupa. Anyway, baš me briga za njihovo mišljenje. Emil se svako to malo sasvim slučajno našao kraj mene i svaki put bi pobjegao što dalje od mene. Jebiga. Denis me neće. Ma ko jebe te kretene. Postoje samo da bi slamali srca (mislim na dečke).
I došla sam doma i pričala sa starom i ona kaže da ih sve odjebem ili da se navlačim sa svima samo da bi Emila napravila ljubomornim. Ma on nebi ni trznuo ni da mu netko maše sa 100 eura ispred nosa, koliko je glup
Ma grem ja, pusa....

Post je objavljen 22.11.2005. u 20:53 sati.