Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nikeipuma

Marketing

DOĐOSMO! VIDJESMO! POBIJEDISMO!

Jednom davno, dok je zemlja još bila mlada .................?! Dobro,ne baš tako davno.
Idemo ispočetka! Prije točno mjesec dana,22.10.2005.,sastale su se dvije prijateljice.Tim dvjema prijateljicama,poznatim kao Puma i Nike,palo je na pamet nešto neobično.Neobično,ali opet genijalno.Odlučile su napraviti ......... BLOG! Ali što je zapravo blog?Pa sad,blog je na neki način tvoja vlastita internet stranica,ili je to možda nešto drugo!?Čudno,vrlo čudno!
Gdje sam ono stala .......,ah da,sjetila sam se!Tako su Puma i Nike krenule s izradom bloga.Trebali su im sati,dani,tjedni,mjeseci,a možda i godine sve dok napaokon nisu uspjele.Puno truda su uložile u izradu ovoga bloga,a na kraju im se taj trud i isplatio.Njihov blog,to savršenstvo je napokon stajalo ispred njihovih očiju. Nisu mogle zamisliti ništa bolje od ovoga.
Naravno,nisu baš svi mislili isto što i Puma i Nike.Neki su ga vrijeđali i govorili drugima da ga vrijeđaju (takvi ljudi su zbilja jadni),nazivali ga pogrdnim imenima i govorili svakakve gluposti.Ne smijem zaboraviti i one koji su im davali podršku,savijete i one koji su hvalili njihov blog.Zato, u njihovo ime,u ime Puma i Nike i u ime njihovog bloga mogu vam reći samo jedno,a to jedno je ˝HVALA˝! Samo zbog vas,koji su ih hvalili i pružali im podršku, ovaj blog je opstao čak MJESEC dana i nitko ga nikada neće moći poraziti ili na bilo koj način poniziti.
Puma i Nike to nikada neće dopustiti!!!




Post je objavljen 22.11.2005. u 19:51 sati.