Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Scenarij (o kokošima i svinjama, part2)

Imao On dva nicka na Iskrici. I Ona je imala jedan. I stavila sliku u profil, bila malo buci-buci na njoj, al' jako simpa.
Javio se On njoj, malo su se tipkali. Nije baš bila bistre glave, ali nije ženska pamet sve na svijetu, ima tu i drugih kvaliteta u igri. I trebali se oni naći na cugi, poslao i on njoj sliku na uvid… Nisu brojeve telefona razmijenili.
I On se u zadnji čas predomislio. Nije mu se dalo. I ostavio joj poruku na vrijeme. A Ona se na to jako razočarala, pa sve pita "zašto?", pa "kako?", a On joj je na to pokušao objasnit kako mu nije baš najzanimljivija, pa što bi bilo da se sretnu pa da ju nedajbože iskoristi pa joj tek onda kaže da više od toga ne bi (u daljnjem tekstu "Scenarij")…
A Ona ni to nije mogla shvatit, pa nastavila sa "zašto" i "kako", pa joj se morao prestat javljat… Tužna priča.

Prošlo je par mjeseci, On se sjetio da nije dugo radio neke stvari, pa joj se javio onim drugim nickom što glasi na drugu županiju… A sve u visokoumnom stilu "Mala, oš' na kavu?"…
A Ona htjela. Pa nisu izmijenili slike, samo brojeve telefona…

I našli se tako njih dvoje na dogovorenom mjestu, nju začudila registarska oznaka…
"Pa otkud ta tablica?"…
"A tko je rekao da neće biti?"
"Ajoooj, daj da te vidim… Pa ti si ONAJ!"
"I? Šta sad? Oš' se vratit kući?"
"Pa neću. Al' ti se onaj Scenarij neće ostvariti!"

On se osmjehnuo na to. Sjeli su u birc i pričali dva sata. Pitala Ona njega "Jesi ti NAŠ?", a On nije baš bio siguran čiji bi trebao biti pa reče "Jesam". I tako.. Još je Ona par puta spomenula Scenarij koji se neće dogoditi, teško je bilo ispuniti dva sata razgovora smislenim sadržajem… I kad je shvatio da je sav prikladan tekst ispucan, predložio joj je da idu. Pa su krenuli prema autima. Pa je Ona pitala da li će još negdje ići ili će krenut doma. A On joj reče da bi se najradije ljubio s njom, pa te riječi potvrdi jednim punim, senzualnim poljupcem. Njoj se dobiveno svidjelo, pa je pristala odvesti ga svojim autom u nepoznatom pravcu (ukazao joj je potpuno povjerenje, nije htio da djevojka odmah sjeda u njegov auto, neka ona bude Šef)… I rekla je da se može malo ljubiti s njim, ali da se od Scenarija neće dogoditi ništa. I što će On na to, pristao je, poštivao njenu odluku.
Odvezla ga je na poljski put, malo su se ljubili. Onda je On primijetio da ima lijepe grudi i da bi i njih rado ljubio. Dozvolila mu je. Al' mu je rekla da se od onog Scenarija neće ništa dogoditi. Da je to granica. I da je već dobio više nego što bi bilo tko drugi dobio na prvom spoju.
Poštivao je njenu odluku. Malo joj je ljubio grudi, pa je poželio da i Ona malo dira njegovog Pišu. Poštujući naravno njenu odluku da od Scenarija neće biti ništa i da je već dobio više no što mu je namijenjeno tu večer.

Odmah nakon toga su prionuli na Scenarij. Jer je Ona tako odlučila. Ipak je Ona Šef.

A on je shvatio da je takav Scenarij trebao uvježbati prije mnogo godina.
Jerbo je mnogo dobar.


Post je objavljen 22.11.2005. u 18:13 sati.