Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Azbestom o glavu

Sve do sinoć, mislio sam da je azbest u Hravtskoj zabranjen. Kad ono… u sinoćnjoj emisiji „Otvoreno“ saznam da će azbest BITI zabranjen tek 1.1.2006. Molim???? Azbest koji je u Evropi zabranjen već 35 godina jer je dokazano kancerogen, u našoj dragoj nam Hrvatskoj još nije zabranjen?

Država nas truje i nitko za to nije, a izgleda niti će odgovarati. Ako će netko i pokušat pravdati da je prije 35 godina bio komunizam, neka mi objasni što se čekalo prošlih 14 godina? Zašto smo stvorili svoju državu ako nas ona truje kao i bivša? U čemu je poanta?

Smatram se prilično informiranim čovjekom. Redovno pratim bar jedan tiskovni medij. Svakodnevno po nekoliko puta na dan pogledam što se piše na Internet portalima. Pogledam svaki dan i dnevnik na televiziji. Slušam po cijeli dan radio na kojemu svakog sata čujem vijesti. Unatoč svoj toj informiranosti, ja nisam znao do jučer da azbest kod nas još uvijek nije zabranjen. Zašto?

Možda zato što prateći sve te medije znam kada je Severina prdnula. Znam kad je George Bush pao s bicikla. Znam da se japanska princeza odrekla carske titule da bi se udala za nekog tipa koji nije plemenite krvi. Znam da je Parni valjak odbio nastupit na Porinu jer smatraju da je bina za rokere bila premalena u odnosu na binu za zabavnjake. Znam kad se koja stanarka Big Brother kuće zavukla Matku, Hamdiji ili Kristijanu u krevet. Znam kad u nekoj vukojebini iz mrlje na staklu nastane masovna histerija i halucinacija da se Gospa ukazala. Znam da Vlatka Pokos nosi budu od pravog krzna. Znam još milijun gluposti i nebitnih informacija koje apsolutno ničemu i nikome ne služe, a serviraju se takvom pedantnošću preko svih medija da htjeli vi ili ne, ostanu zapamćene….

Ali ne znam da azbest još uvijek nije proglašen otrovom i da nas truju već 35 godina neprekidno zbog nečije pohlepe!!!

Post je objavljen 22.11.2005. u 08:11 sati.