Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/leilani

Marketing

jaja i sir



Bacila dva jaja na tavu. Preko njih nabacila sir. Topi se. Sline mi cure. Ubacila to u želudac za pol minute. Čopim bocu jogurta iz friža i natrpam orahe. I ljuske. Ko ih jebe. Eksam jogurt do dna. Za dve minute..zlo mi je. Kombinacija stoji, ali ulje mi je izletilo na tavu u potocima. Jebeš ga. Turim čačkalicu među ćube( podrazumijeva se da sam ju našla negdje među cedeima, i turila u gubicu bliži kraj, naravno ne vodim računa o tome s kojim krajem čačkam zube a s kojim čistim nokte). Bacim pogled na knjige. Hehe. Marš,reko! Jesam hedonist ili ne!? Počešam pizdicu, a ona zahvali. (barem me netko voli). Sljedeća destinacija prstića bio je nos. Konačna putanja- pizda-nos-lijevo uho-dupe-desno uho. Uh, zaboravih pupak. Ne znam u kojoj fazi je on uletio. E sad da mi je još kakav bezkičmenjak da se u potpunosti mogu osjećati kao potrošač prvog reda. Izvlačim se na to da mi je želudac pun. Hrana i ljubav ne idu zajedno. da!
Vidjela helu danas. Škicala ju onako preko stolova u zvuku. Žena ni ne zna da je vila! Jebeš ga, al je! Vi ste svi ćoravi!
Ne znam koj mi kurac je, al baš imam potrebu napisati zašto volim svoje babe i bezkičmenjake! (serem, ubiti se podsjećam na svoje nedostatke, i wanna be..)..nek čitaju, ako čitaju..vas hakersko društvo ovaj puta zanemarujem..a jebem ga..doći ćete na red kad se idući put prežderem…



1.baka-samo se vi smijte..da,da..baka…jer me danas šokirala izjavom da je pročitala dundu maroje(kaj su to bake čitaju?) i jer se kod nje uvijek pošteno nažderem!
2.mamek i tatek- jer su u krizi srednjih godina a praše se neprestano
3.buraz-kaj baš moram? Dobro ajde..jednog dana će igrati za real i ja ću biti puna love!
4.žoga-moja sister. Jer smo se skupa poskrivečki igrale barbikama s 14, jer ju znam duže nego sebe, jer je jedina koja prema chainsima osjeća istu ljubav kao i ja!
5.iva ili ti superkul kejoi!s pička-jer ima muda ! (irokeze rulzzz!), ima fascinantne noge ko kokoš(sori), jer je pametna SKORO ko ja! I jer je uvijek za čašicu!
6.ana-jer kad podjebava nekog, onda fakat podjebe!heh..jer je opaka ko sam vrag, jer mi uvijek udjeljuje svoju čokoladu!god bless you!
7.karla-jedina čru vila mog života i najčru fan lolobriđide! Najšarenije i najoptimističnije biće ikad!
8.sanda-na mom grobu će pisati-HVALA ZA RADIOHEAD! Uveseljava mi koncerte svojim krikovima!
9.bucek-jer stalno grli ljude! jer mi uvijek kaže sve tračeve! Jer je dobra duša!
10.homo-jer se legendarno smije! Ne srami se ONOGA što bari! Hehe..i jer ima predivno dlakave nožice!
11.luka-perverzno biće do bola! Naceren vječito! Poga smiješnije nego itko!
12.ivan-jer će uvijek biti moj najbolji bezkičmenjak..neću ni pisati..
..ovo je uža obitelj..neda mi se više…


Odoh sad slušat mad season…vrti mi se wake up..

Mede nema na popisu. e baš ga nema!!!


Post je objavljen 21.11.2005. u 20:47 sati.