Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hotikul

Marketing

Tajni identitet Boršića i pobjeda seniora(?!?!?!)

Image Hosted by ImageShack.us

Moguća Boršićeva tetovaža (gore)

Novi playmaker kk Ivanića, Boršić bio je na svom prvom treningu i pokazao iznimno iskustvo te se nametnuo kao vođa ekipe. No, uz njegove sposobnosti pokazao se i njegov tajni identitet. Sasvim običan profesor povijesti u srednjoj školi ''Ivan Švear'' ustvari je prvi play kk Ivanić seniora. Unatoč godinama neigranja nadmašuje ostale igrače i već nakon prvog treninga nalazi svoje mjesto u prvoj petorci...Coach Nenad je zadovoljan, a ako je on zadovoljan svi su zadovoljni. Boršićev idol je Superman jer i on ima tajni identitet! Boršić je također objavio svoj nadimak, ''The Profesor''. Nadamo se da neće biti sličnih incidenta kao s Kušićem jer bi ubrzo mogli ostati bez igrača......

!!!!!!!!!!!!!!!!!! BREAKING NEWS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostvarena je prva pobjeda seniora ove sezone!!! Da, dobro ste pročitali! U neizvjesnoj utakmici protiv jedne od najboljih ekipa lige ostvarena je pobjeda 8 razlike. Pobjedu možemo zahvaliti nevjerojatnom šutu naših igrača od čak 18 %!!! Na toj utakmici oboreno je i nekoliko rekorda:
1. najbolji postotak šuta od 18 %, čime su uvelike poboljšali prijašnji rekord od 11 %
2. naši igrači dobili su 2 tehničke pogreške koje će klub rado platiti!!!
3. najmlađi debitant u povijesti : 14-ogodišnji I. Štefanović koji je odigrao nula minuta što može zahvaliti svojim suigračima koji se nisu uspjeli odvojiti na više od 10 razlike i tako dati priliku mlađima.

No svejedno čestitamo pobjednicima jer pobjeda je ipak pobjeda i ne bi se čudili ako sada započne uraganski niz pobjeda seniora...

Nova anketa je desno.

Ekipa iz uredništva hotikul bloga napravila je novu nagradnu igru : 2000. posjetitelj! Ako si 2000. posjetitelj klikni ovdje i osvoji brojne nagrade od kojih je najbogatija godišnja ulaznica na seniorske tekme, a tu su i druge nagrade: potpisani dres svih igrača Ivanića, automobili i drugo!!!

E, da i kadeti su igrali ovaj vikend protiv Siska (bez kapetana) i zabilježili pozamašan poraz (50-ak razlike), no nećemo vas opterečivati nevažnim informacijama!


Post je objavljen 21.11.2005. u 11:55 sati.