Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/damage

Marketing

TRASHED ,LOST & STRUNGOUT

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Zašto Children Of Bodom nisu globalno poznat bend i predvodnici novog vala trash-metala jasno je valjda samo onima koji nisu htjeli uložiti u njih dovoljno da bend postane ono što je zaslužio. Uz ego-manijaka od pjevača sumnjam da bi se protivili tome, a koliko su sami svjesni smiješne situacije u kojoj skoro iskaču iz svoje kože pokazali su dobrom zezancijom na ovom DVD-u.
'Trashed, Lost & Strungout' sadržava samo jedan spot, live izvedbe triju pjesama i dvije male šašavosti, dok su na audio dionici izdanja četiri snimke. Jedna od šašavosti je monolog američkog party-metalca Andrew WK koji priča o tome koliko voli Children Of Bodom te kako ga je oduševilo kad je saznao da COB na koncertima sviraju jednu njegovu stvar, a kaže da mu je skoro srce iskočilo kad je svirao na istom koncertu s ovim Fincima. U drugoj, puno dužoj šašavosti COB se predstavljaju kao siromašan bend kojem su ukrali opremu i sve instrumente pa odlaze izdavaču moliti ga nešto love kako bi počeli. Izdavač nevoljko pristane, da bi bend otišao u prvu trgovinu, pokupovao gluposti+alkohol i otišao na jezero Bodom da pijani uživaju u zimskim radostima i proslave zaradu. E sad, nije ovo neka genijalna ideja, ali za veliki bend je simpatičnost u kojoj su se pokazali kao normalni ljudi. Još su normalniji u drugom dijelu kad nas vode kroz svoj grad. Njih petorica u jednom, ne prevelikom autu ozbiljno pijani voze se Helsinkijem i pokušavaju kroz pijano ispreplitanje jezika objasniti stvari koje vidimo na ekranu. DVD završava bendovom izvođenjem triju pjesama s festivala na kojem je još svirao njihov stari gitarist, kasnije zamijenjen članom frontmenovog postranjskog projekta Sinergy. Dodatak su četiri audio stvari – dvije njihove te po prerada Alicea Coopera i Andrew WK.
S obzirom kako dobro sviraju i koliko odlično zvuče od Children Of Bodom očekujem da iskoče sa sjevernjačke metal scene, kako je uspjelo In Flames. Zaslužili su to. Ovaj mali DVD pokazuje da će biti sretni ako se to i ne dogodi i da će ostati isti ako im se posreći.


Evo nekih gluposti i sranja!!!!!

Post je objavljen 21.11.2005. u 11:58 sati.