Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludakucavjesnik

Marketing

«E TU SI SE ZAJEBO!», reče svevišnji i bez okolišanja doda: HRELIĆ TI JE SAJAM, A JAKUŠEVAC NASELJE PORED SAJMA (narodna umotvorina)


Nevini kupci razgledavaju brojne štandove ne znajući KAKVO ZLO IM SE SPREMA!

EKSKLUZIVNO: LUDA KUĆA NA HRELIĆU (RAZOTKRIVAMO: KUDA IDU DIVLJE SVINJE? )

Kobasice ili ćevapi? Dilema koja stoljećima muči stotine, ako ne i milijune ljudi širom kugle zemaljske konačno bi mogla biti razotkrivena. Naime, reporteri Lude kuće u nedjelju ujutro prikriveni u obične građane obišli su tu najpoznatiju zagrebačku robnu kuću. Pod krinkom siromašnih građana u potrazi za zimskom oblekom razotkrili smo međunarodni lanac krijumčara svinjskog mesa zamaskiranog u kobasice, ćevape, kotlovinu, pljeskavice,a oni najlukaviji zamaskirali su ih u girice iliti kako ih oni zovu ribice. « Situacija je svakim danom sve teža i sve teže skrivamo našu robu. Zato uskoro planiramo izradu do sada hrvatskom narodu nepoznatih mesnih prerađevina», rekao je EKSKLUZIVNO za ludu kuću Petar Vlahov, jedan od mnogih mesnatih krijumčara koji je te nedjelje želio ostati anoniman.
Krijumčari svinjskog mesa na razne načine pokušavaju zamaskirati svoju djelatnost


KRONOLOGIJA:
Sve je počelo još u subotu brižno isplaniranim planom malih komunalnih akcija za 2006. godinu. Glumeći ljubavni par te šaljući si romantično jebozovne SMS poruke dvojac Lude kuće razradio je strategiju. Naravno, zbog važnosti akcije svi naši prijatelji još u petak bili su odjebani pod brižno isplaniranim izgovorom umora. Nakon potrošenih 0,43 kune i 80 lipa te ispijenih nekoliko litara kave dogovor je pao. U osam na tramvajskoj stanici preko puta Lisinskog ( zbog tajnosti ove operacije ne smijemo napisati kojeg Lisinskog). Kako bi narodu odvukli pažnju od naše akcije na ekrane Hrvatske radio televizije pustili smo izmontiranu nogometnu utakmicu između Real madrida i Barcelone u kojoj su gosti slavili rezultatom 3:0 ( stvarni rezultat poznat redakciji).
Došla je i nedjelja. Točno u osam sati našli smo se na dogovorenom mjestu. Horde balkanskih špijuna maskiranih u radnike Zagrebačkih cesta pretvarale su se da farbaju automobilske trake. Nešto tako smo i očekivali pa smo odlučili promijeniti rutu putovanja. Umjesto tramvajem na put smo krenuli autobusnom linijom, a greškom vozača ( našom nikako) završili smo u pizdi materini. XY, kao da se nagutao nekakvih droga neko vrijeme ponašao se jako čudno. Primjerice za busen trave pomislio je da je dlakavi pauk. Nakon pretrpljenog početnog šoka dokopali smo se Savskog nasipa i krenuli put Hrelića... ZATROVAN KOBASICAMA SUMNJIVOG PORIJEKLA OTIŠAO SAM SRAT PA NASTAVAK PRIČE OČEKUJTE USKORO ( ako ne i prije).



Post je objavljen 21.11.2005. u 00:07 sati.