Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lipamill

Marketing

Kolo se okreće...

A evo me danas... S uspjehom! Mali, ali veseli. Pruža nadu...da izgrađena tablica radi.:) Nisam se igrala prethodnih dana, nisam baš ni imala vremena. Zato sam sinoć obradila sve zaostale tekme i napokon neki rezultat.
3 para (jedna 1, jedna 2 i jedan X) uplaćeni u 14:32:56h morali su biti dobitni.

Naval - Setubal 1.p.X@2,00

Prolaz je 87%. Samo jednom je neki portugalski klub pokvario statistiku i bilo bi "zločesto" da je to napravio opet.

Stuttgart - Hannover 1.p.1@2,40

Kako je danas 2,40 bilo sretno...kad se uzme u obzir da je Hannover dobio drugo poluvrijeme. Ali to nije moja briga. Moj izbor je bio ispravan.:)

Cadiz - Valencia 2@2,30

O, što me je držala napetom!... Kako možete predvidjeti gdje će biti crveni karton? Ako niste vidoviti... Ovo je treći put da mi je Valencia na tiketu. I uvijek su oni zadnji par koji se čeka. Prvi put su me učinili i više nego sretnom, drugi put nisu (otpuhali su tiket od 7700kn:( ) i danas su opet prošli. Napeto, ali jesu.

Dogodilo se danas i nešto zanimljivo... Moje prognoze se donose isključivo na osnovu brojeva. Ne interesira me tko je koji na tablici, koliko su imali međusobnih susreta, kome je tko bolestan/ozlijeđen/kažnjen i tako dalje..., nego samo kombinacija brojeva u kojoj se nalaze. Nakon nekog vremena skužite koje zemlje ili samo određene klubove treba izbjeći jer kontinuirano unose pomutnju u tablicu (jer su ove godine drastično bolji nego lani).
Uvijek promatram ponudu od tekućeg dana. Nikad od jučer jer se koefi promijene. To znam. Ali nisam znala da dvije ponude, printane jedna za drugom, nude drugačiju ponudu. Slučajno otkriveno... Dvoje ljudu...jedno igra na osjećaj, drugi po matematici. I sretnu se kod istog para. Lierse-Genk. I osude onog drugog da ne zna čitati ili da gleda krivu ligu jer prvi tvrdi da je sve (krajnji rez i oba poluvremena) ponuđeno kao i za Varteks-Dinamo, a drugi tvrdi da nije. Jer kod njega i nije! U jednoj ponudi je kombinacija na krajni rez 3,60-3,10-1,90, a u drugoj 3,20-3,10-2,10. Dvije uzastopne ponude...


Post je objavljen 20.11.2005. u 21:36 sati.