Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nbazone

Marketing

Dallas srušio vladavinu Detroita

Pistonsi su napokon i zaustavljeni nakon 8 uzastopnih pobjeda . Dallas ih je pobijedio sa nevjerovatnih 119-82 , uz slabiju igru Bena Wallacea . Začudo, Dirk Nowitzki nije zabio najviše koševa (23) , već Howard koji ih je postigao 26 . Na kraju , zasluženih 37 koševa razlike za Dallas .
Također jedan veliki ogled Philadelphia Sixers - Cleveland Cavaliers . Cavaliersi su dobili 123-120 uz nevjerovatnu igru Larrya Hughesa koji je postigao 37 koševa kao i Allen Iverson , dok je fantastični LeBron James postigao samo koš manje (36) . Po rezulatatu se može primjetiti da je to bila jedna ofenzivna utakmica sa puno koševa . Ne smijemo zaboraviti da je LeBron James najveća trenutno mlada nada NBA lige , da ima 27,6 koševa po utakmici a tek će napuniti 21. godinu 30.12.2005. Dallas je postao jedan od favorita za osvajanje naslova ove godine , no pitanje je bi li uspjeli bez Dirka Nowitzkog , visokog 2,13 m koji nepogrešivo šutira iz svih mogućih pozicija .
Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
Dwayne Wade - čudo od djeteta
Miamijev 23-godišnji Dwayne Wayde ovu sezonu startao je odlično . Trenutno uspjeva nešto što bi malo kojem igaču uspjelo , vodi Miami do pobjeda bez Shaquille O'Neala , stupa obrane i njihova kapetana . Uz njegovu igru svake večeri stižu i mnogobrojne atrakcije te nevjerovatni prolazi , polaganja i zakucavanja . 2005. imenovan za prvu postavu istočne all-star ekipe i za drugu postavu ALL-NBA ekipe . Prije dolaska u Miami igrao je na koledžu Marquette , no tada ga je Miami izabrao na draftu i kao što vidimo , profitirao . Uz njega tu su i druge brojne mlade zvjezde kao što su LeBron James , Carmelo Antony , Jermaine O´Neil i drugi ...
Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 20.11.2005. u 19:51 sati.