Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Godišnjica...

Stigla još jedna. Dan je definitivno bio jedan od ljepših u zadnje vrijeme. Sunce kao i zadnjih 3 godine koliko se sjećam smijalo se iznad grada.
Jutro počelo sa teletabisima i ovakvim pogledom i "ekipom".



Sve je bilo danas lijepo. Već imamo tradiciju, skupljaju se kod nas doma kumovi, naši roditelji i sva klinčadija i onda krečemo u "Ribič" (Velko Trgovišće), na savršenu klopu. Ja neznam stvarno gdje još ima takvih šnicla od, al doslovno 50 cm. Uzeli smo zagrebački i nas 10+ Dem koji je danas štrajkal po pitanju klope, nismo mogli pojesti niti 6 tih šnicla. A moji dečki definitivno mogu pojesti enormne količine hrane, pogotovo mesa, onda si valjda možete predočiti te njihove šnicle. Da ne govorim da je juha bila savršena, tak fina koda sam je ja kuhala (hehehehe), Dem je pojeo 2 šeflje, i to par vrsta, tak da neznam koja je bila bolja. A tek prilog uz šnicle? One fine okruglice od krumpira, i povrće onak, ne prekuhano, više al dente, i gljive, i male mrkvice i, ma genijalno. I salate, koje uzimaš sam i to po želji. Čim smo došli odmah su spremili i to bez da smo ih pitali, tortu koju je baka napravila. Demu su donijeli mali stolček za hranjenje, svaki čas su bili do nas ako bi što trebali. Ma stvarno sve same pohvale dečkima i ekipi. Od prošle godine do sada su i preuredili prostor tak da sad izgleda još bolje. Ljudi, definitivno nisu skupi, a kvalitetni su ono, da nemrem vjerovat. najeli se, popili malo, napričali se, izašli i van i igrali se u parkiću sa penjalicama i toboganom, i sličnim glupostima za klince, još pojeli i kolača koje je druga baka donijela i polako krenuli doma. krepana sam ko pas, neznam dal to radi viroze koja me izgleda već 3 dana pokušava čopiti pa nikak, ili od.. neznam čega. Mrva je bio divan. Odgulio je skoro 2 sata tak da smo se svi čudili kak jemiran. Igrao se s plastičnim životinjicama i malo zezao i nasmijavao nas sve, a onda mu je već bilo dosta i naravno da mu se ne sjedi 3 sata na miru i ne slušaju "starci" (hehehe, njemu su svi starci kad je tak mali). A kad je došao račun, opet nisam mogla doć k sebi, samo ovaj puta sam se preračunala jer mi je čak i ostalo nekaj para! DEFINITIVNO ISPLATIVO!

Baš mi je bilo lijepo danas. Sad idem u krpe jer nemrem gledat više, i još mi se više spava jer gledam Dema koji krmi već skoro 3 sata (sad bu do jutra kad nije popodne odvalil svoj đir).

p.s. zaboravih spomenuti, obzirom da su ostala 2 šnicla od po 50 cm, konobar nam je to sve spakirao i složio sa svim prilozima po sistemu "doggie bag", i već sam pozvala moje da dođu sutra na ručak k meni. A isto takvi paketić je uzeo i kum. I sad ti nemoj ić barem jednom godišnje tamo!???

Ode ja, laka noć!


Post je objavljen 19.11.2005. u 21:11 sati.