Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/someonefromri

Marketing

ri rock=>petak

ajm disapojtend! jep,jep..ali da krenem ispočetka lipog li petka.....
Dakle...nisam išla u školu,jer sam zakasnila na bus,i sljedeći mi išao za sat vremena pa nije bilo smisla ić,mislim teško mi palo....=)),pa sam se vratila doma i išla sa starom kod frizerke! i cijelo vrijeme sam se osjećala heppy bez nekog posebnog razloga,sretna kao dijete,i tada mi je pofalilo prvi put nakon toliko godina djetinjstvo! jednostavno bila sam sretna ka dijete koje će dobiti čokoladicu heh! a u biti bila sam heppy jer si idem delat dredove..=) no došle mi tamo,ja pitam kao da li rade dredove aka dreadlockse,ne jer nemaju te neke stvarčice potrebne za to delat..dobro.. Pokupila se ja doma i tražila po netu ko to radi,i našla sam jednog u splitu frizerski salon neva,i još jedan=>dajte molim vas ako vam se da kliknite ovdje i sve će vam bit jasno zašto ja taj frizerski salon držim kao zadnju soluciju,tj zadnje mjesto di ću radit dredove=))! pitala sam ih da li rade dredove,jel preko telefona,pa mi to ne radimo iz razloga jer samo jednnoj treba cijeli dan bla,bla, ja si mislim koji su to snobovi u pičku milu materinu! sad se raspitujem da li netko zna ko radi dredove ovako,ne frizerke...DA LI VI ZNATE NEKOGA TKO RADI DREDOVE????? naravno da je iz Rijeke,ili ti ga okolice!(children of the korn-znam da ti tvoja sestra radi,pa mi nemoj spominjat jer ću spalit na živce=) ) Ali možda mi StElA sredi kod neke svoje frendice-jer će ih i ona ić delat,pa će mi se javit joj jedva čekam....=)))) Stela puno ti hvala!!
Dakle ri rock,ja se pojavih tamo oko deset i 15 naravski navečer=),i u početku je bilo genijalno,ovo su bile in d mud,ja nisam išla sa svojima nego sa frendicom iz osnovnjaka pa je ona došla s par frendica,taman sam bila došla prije Enpe-ovog nastupa,i bila sam na cijelom njihovom nastupu-jako dugo,pih, petnaestak minuta,i mogu reć da su dečki dobri! i razlog zašto sam pogledala cijeli nastup i to jedini koji sam pogledala je taj da su dvije cure palile na dva dečka iz benda piiiih....i sve do pol noći je bilo psovanje-preeeevelika gužva,trčanje,naokolo traženje ma žasu,da se mene pita ja bi još ostala jer je meni ovako neš super,ali ova je bila umorna,a ove ostale su bile u bedari jer su saznale neš o njihovim voljenima,i onda je cijela večer otišla u kurac,i nikome se više nije dalo ostat,tako da sam dobila tuto kompleto zajeban dan! točnije tjedan...sva sam nekako glupa,sva u svom svijetu,ne da mi se previše pričat,samo bi razmišljala,i htjela bi da mi se neš dogodi-neš dobro ne? baš sam nekako zatupjela...
pitanje je dal ću ić danas,ja bi ful htjela ić jer će možda jedna osoba doć koja mene interesira,a šta ću kad mi Andrea ne može u kazni je,Neli se ne ide jer joj se ne da gužvat, još mi samo jedna opcija ostaje Tina,a sad bumo vidli..pa do sljedećeg posta ljudi pa se bok!!!!

Post je objavljen 19.11.2005. u 14:54 sati.