Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Tako usamljena...

Kako sam ja jadno stvorenje, tako bolesno opsjednuta da me netko zagrli i poljubi i kaže mi da me voli. Tak mi treba netko da me mazi, da me postavi u centar svog svemira. Baš sam kretenka. Al ono neželim bit potrošna roba nego želim imat stvarno lijepa sjećanja a ne trofeje kao neke moje frendice...
Mislim, ja znam šta želim od života i od ljubavi samo to nemogu pretočit u djelo, nego samo sjedim bepomoćno i gledam kako mi vrijeme prolazi, za mjesec dana imam 16 još tipa nisam imala. Ozbiljno razmišljam da se zaredim, da budem tamo u nekom samostanu okružena knjigama, da ne vidim drugog bića osim sebe u odrazu prozora (jer ogledalo nije potrebno) i da cijele dane samo vježbam flautu i sviram i umjesto da se molim ja imam sexy thoughts i sva se uspalim kao šta to obično biva u samostanima pogotovo kad dugo ne vide muškarca (dali se to meni čini il sam ja previše čitala Boccaccia)
Dobro, skrenula ja s teme, da ne duljim, ja radim sranja da budem u središtu pozornosti i znam da se (pre)često brukam al nemogu si pomoć i tak sam posesivna i ljubomorna da popizdim kad me netko isključuje iz razgovora, jer moram sve znati.
Evo joj mali slatkiš za kraj, kiss svima

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Post je objavljen 18.11.2005. u 21:46 sati.