Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconut1

Marketing

Bljee

Image Hosted by ImageShack.us
Evo, da na brzaka napišem novi post. Idem sutra kod honeya, pa....:)
Ajme, ne mogu vjerovat šta upravo slušam...M.Škoru. Pa jebote! A do pred dva dana sam pljuvala po njemu na sve strane, jer su mu pjesme totalno debilne i on ne pjeva, nego priča. Ali, evo, vidiš šta ti se dogodi kad u kući imaš samo jednu osobu koja već 2 mjeseca svaki dan sluša njegov zadnji CD. Mislim, ja i dalje tvrdim da su mu pjesme bezveze, ali...šta ja znam, uđu u uho i onda ih pjevušim cijeli dan i na kraju se toliko iživciram da samo ubacim cd u player i slušam. Ajme, Bože, slušam Škoru...Bože oslobodi.
Ah, dobro, nevr majnd, sve je to za ljude.
E, da!!! Sutra će u El Riu bit muški striptiz!!!!! I da stvar bude bolja, taj striper je CRNAC:):):):):):) a crnci su taaako doobrriii:)
Ja neću nažalost ić, imam važnijih poslova:) negdje drugdje:) ali, ovo je za moje cure: pleeeease...ako ikako možete organizirat prijevoz sutra, odite!!! Molim vas, pa da mi pričate kako je bilo. Kik...snimaj s mobom,prosim lepo! Ma moš si mislit, niš od toga neće biti:( Ne mogu vjerovat da ćemo to propustit. A prošlu subotu kad smo išle su bile one jebene kojotice. Bljee. Nije fer. Image Hosted by ImageShack.us
Dobro, to je to za večeras, nemam baš inspiracije. Opet imam one batrflajiće u trbuhu:) tako mi je svaki put kad znam da ću ga vidjeti...a mali moj. Kako mi fali.brrr
Kissich shvima!
*Sanjo...znaš ono šta smo pričale danas poslije škole...:) e, pa našla sam još podataka. Čini mi se baš fora. I molit ću lijepo....NEMOJTE SANJU ZVAT NJASA!!! NIJE ONA NIKAKVA NJASA!pusa!
Joj, pa ovaj cd mu fakat nije loš...NE!NE! nije! nije! užasan je! ne slušam ja škoru!
a faaak.



Post je objavljen 18.11.2005. u 20:54 sati.