Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 74.

Pak već petak. Je dobro kaj je već novi mproblem tu, al kak da nekak ni najbolje kaj je tak brzo došel opet petak. Nekak prebrzo ideju. No, ak ih još punio bu ni problem. Je samo pitanje jel ih bu baš tolko kolko ih bu il bu ih morti i više od toga. Tu je negde i kvaka.
No, dobro. Evo problema. Pomalo je sličan onom od prije, ali nije baš takav, a ni rješenje mu nije isto.
Crni igra prvi. Ima li bijeli šansi? Ajte, problem je pred Vama. Ja ću Vam rješenje postaviti u ponedjeljak i to onako na tenane. Pregledati što, zašto, kako i zašto nešto ne ili da i kako je dobro na tu stvar gledati. Radeći po rješenjima koje Vam daje mnogo toga se može naučiti. Ja se baš na taj način to i trudim. Nije rješenje samo reči to, to i to i šlus. Ima tu i puno zanimljivih prosudbi i razloga koji mogu ostati sakriveni i poslije šturoga odgovora. Pa, ajmo!
Ovaj vikend je turnir u Trstu. Mi nažalost tamo ne možemo. Nema novca. Možda se naši ljudi u klubu nisu dovoljno borili da ih realiziraju. Ono ljudi, to sam ja. Možda bi nam na čelu kluba trebao biti neki odlučniji i borbeniji čovjek, koji bi pribavljao i borio se za novac. Meni to jednostavno ne ide. Čim čujem ono 'novac', u glavi mi počinje oluja. Onda mi se aktiviraju osigurači i mrak. Meni živčeki i dobro raspoloženje još trebaju. Lepše mi se igrati sa djecom tu doma po školama, nego se navlačiti za novce. Pa i zabadaf, al s mirom u duši.
U Trst ne idemo, ali je opet tu naš besplatni turnir u Velikoj Gorici. Počinjemo sutra u subotu 19. 11. u 10:30 u Centru za odgoj i obrazovanje u Zagrebačkoj 90. Svi su dobrodošli. Sve bu gotovu oko 15 sati.
Lijepo Vas pozdravlja bl. Muradenu


Post je objavljen 18.11.2005. u 15:16 sati.