Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cooharica

Marketing

Malo o meni

Kao sto vec znate, volim kuhati. Ali to nije sve :D
Volim raditi i koktele i polako skupljam sve one fine i skupe likere i sirupe i sve sto je potrebano za jedan dobar koktel.
Po meni idealno bi bilo nakon svakog jela uzivati u glazbi i malo otplesati.

Eh sada sto se tice glazbe, najvise volim latino (salsa, merengue, bachata i reggeaton) jer na to i plesem tj ucim plesati, a ako smijem dodati, cura i ja smo svakim danom sve bolji i bolji :). Mogu slusati skoro svaku vrstu muzike, samo mi za neke treba odredjeni tekuci stimulans :DD
Mnogi misle da je latino (barem za muske) onako malo zenskast ples (mrdanje guzom, bokovim, svi oni silni pokreti i sl.), ali to je nije tocno. Neki salsa stilovi mozda i izgledaju tako, pa se mnogi niti ne trude uciti, ali ja zato plesem street salsu koja je divlja, brza, ali opet lagana, njezna i romanticna. Nema pravila u njoj. Plesi salsu, ali plesi kako je ti volis, a ne kako ti netko drugi naredjuje.

Kada smo cura i ja izasli medju latin salsase plesati, malo su nas cudno gledali neki jer nisu nikada vidjeli te pokrete. :D Mnogi sam nam cak i rekli da je to sve krivo :D ali nije. Osjetio sam u njima odredjenu dozu ljubomore, zato sto je nas ples izgledao, izlgedao, izgledao..ah da izgledao prirodnije ako se mogu tako izraziti. U pravoj salsi, ako gledas partenricu gubis bodove :D (mislim na turniru). Ja bas hocu gledati svoju curu, zato sto njoj i za nju plesem i svaki pokret posvetim njoj i zato je meni takva vrsta salse daleko, daaaleko bolja od ove sto mozete naci u skoro svim nasim pelsnim skolama.

Sta jos reci. Studiram i jedva cekam da zavrsim da mogu ici raditi, pa makar i poslije zalio za faksom :)

Ma! Bit ce toga jos. Sada moram bjezati na predavanja

later

Post je objavljen 18.11.2005. u 13:13 sati.