Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Hell on earth, priroda me zeznula...

Evo mene, jučer san malo zabušavala, šalim se, ne dobila sam pa sam skoro umrla pa nisam pisala, i jutros sam umirala pa nisam išla u školu.
Kak dobro, pisali smo talijanski, šanse da dobim manje od 2 su 90%. Jupi
Odgodila nam je lektiru za pon, mislim –Hamleta, i tak smo nešto radili gramatiku opa je bio duško na ploči i kao raščlamba rijeći u rečenici i on nije znao i onda je počela propitivat po razredu i ja bi nešto rekla i ona se pravila kao da nije čula. I onda sam ja rekla nešto u stilu: Profesorice vi ne čujete ili se pravite da ne čujete, to jest čujete samo ono što želite. Ona me onak pogledala pogledom Koji kurac mi se ova mala počela suprostavljat i onda me za kaznu do kraja sata sve ostale riječi pitala. Jebiga, al nije ocjenjivala.
Anyway, postala sam jako usamljena, jučer sam gledala Emila i shvatila sam da ga volim al da nisam zaljubljena u njega, ista stvar je s Denisom, nisam zaljubljena u njega al mi se jako sviđa i htjela bi nešto više, možda, od samo prijateljstva. U nedjelju je konc u Domu Hrv Br, i poslje je fešta na koju neidem jer znam da niti Emil neće ić jer je next day škola. I tak.
Razmišljala sam, šta ja zapravo od potencijalnog dečka želim. Kao prvo da je pametan, (čak mi izgled više nije prioritet), pod pametan mislim da mu prosjek ocjena nije ispod 4.0 mislim živim u tom nekom uvjerenju da ak je dečko pametan da se bar nađemo na nekoj intelektualnoj razini (premda se za mene može reć da sam super pametna s obzirom da sam Legaly Blond, uspoređujući s non blondes iz my school), onda mora stvarno poštovat moju umjetničku, klasičnu karijeru što podrazumijeva da želim da mi dolazi na koncerte i da izrezuje članke iz novina o meni(možda sam ipak malo pretjerala), da ima razumijevanja i da se ne ljuti kad se dogovorimo da idemo van i ja otkažem zadnji tren jer sam dobila i umirem, kad sam u pms i dobim prišteve po nosu i on laže da se uopće ne vide, čak sam i izbacila činjenicu da mora imat dugu plavu kosicu i neplave oči (jer ih ja imam pa bi bila ljubomorna), ma čak netreba bit metalac nego normalan (mislim naravno sad da ne sluša britni ni narodnjake)....

Ja sam Alfamegamičarka, za one koji neznaju kaj je to nek malo surfaju (nije jako strašno, u ljestvici 1 do 10 bolesnih sexy stvari, ovo je na sićušnom 2 mjestu)
Grem ja možda navečer budem pisala kaj....
PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSA


Post je objavljen 18.11.2005. u 13:17 sati.