Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Ponos naš mali!!


Jučer smo mrvica i ja išli kod Pedijatra na kontrolu.
Mislim, uz to kaj je sve tak dobro da bolje nemre biti:
Visina 87 cm
Težina 12,5 kg



Doktor i ja smo uglavnom pričali o Promociji cd-a. Naime on mi se još pred nekoliko mjeseci predbilježio za javljanje bilokakvih svirki Caimana, pa smo sad imali o čemu pričati jer je od prvog dana od kad ih je čuo (još u Dublinu) bio oduševljen, kao što mu je bilo dobro i u utorak u Aquariusu. Uglavnom da se dalje nastavim hvaliti sa mrvom. Dobio je 4 cjepiva (2 pikice), i kapi u usta, i sve je to prošlo savršeno dobro. Pričala sam mu što će teta s pikicama napraviti, i je da se derao kad ga je piknula, ali je nakon minute već sve bilo super, i pričao je tetama kak ga je "pikuja"(piknula) teta u guzu.

Nikakvih reakcija nije imao nikada do sada na cjepiva i tome još više veseli. A i mrva je tak rijetko bolestan, da me sve strah hvaliti se da ga ne ureknem! (kuc-kuc-kuc u drvo, glavu ili kam god treba).

Jučer je tatu vidio nakon 3 dana (tata je prespavao podosta, a i Dem je bio kod bake 2 dana) pa se niti nisu mogli vidjeti... A novosti koje su se desile u ta 2 dana (1,5 dan koliko ga ja nisam vidjela) su te da Demijan priča!!!! Sjećate se da sam se hvalila pred nekih tjedan ili dva kak slaže rečenice? tada su bile dvije, a sada je to pregršt simpatičnih riječi koje on slaže u svojim vremenima. Išla sam ga zezati jučer jer je ponavljao sve kaj govorim i počela mu pričati na engleskom. Prvo me malo zgunjeno gledao, a onda i on ponavljao štogod sam pričala... eh, kad bi barem ostala dosljedna i nastavila mu pričati i na hrvatskom i engleskom... al sumnjam da budem. Onda bi još imala malu školu jer bi Dem učio i ispravljao tatu i sve oko sebe "svojim" engleskim. hehehehe

Djeca imaju predivan osmijeh, moram staviti slike danas (nisam ih ponjela sa sobom na posao) da vidite kak mali čovijek raste ko gljiva!

OPET SAM ZABORAVILA! Demijanova slika je bila i na Velesajmu u sklopu 37. međunarodnog sajam informacijske tehnologije, telekomunikacija i novih medija, ali smo to saznali prekasno, tak da na kraju nismo vidjeli sliku... baš mi je krivo, žao, ufff.... Al pokušat ću doć do fotke pa da je i vi vidite, barem ovako na ekranu...




Post je objavljen 18.11.2005. u 12:15 sati.