Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gejsa

Marketing

Mae West

"Kad sam dobra, veoma sam dobra,..... a kad sam loša, još sam bolja!" bila je jedna od njenih najpoznatijih i najčešćih izjava.
A imala je i još jednu. "Kažu da je griješiti ljudski, ali to je samo djelomice točno. Osjećaj je božanski!"
Opaka koka. Bila i ostala. Mislim, mrtva je sad, umrla je još prije nego što su moje oči ugledale ovaj zdrkani svijet. Ali poanta stoji. Obje ove izjave stoje. I ne ruše se već stoljećima. Ne,krivo, tisućljećima.
Za one koji ne znaju ( a zanima ih) bila je američka glumica, prvi sex simbol u pravom smislu te riječi..... plavuša, probila se još ko klinka u reklamama, završila puna para i obožavana od milijuna muškaraca. Kad je glumila u jednoj kazališnoj predstavi, dobila je deset dana zatvora za opsceno ponašanje. Mislim, hello, treba je za Marlyn Monroe izjavila da je "ok,.... ako volite kopije"! Luuuda!!! Naravno, dolazila je iz razjebane familije i uspjela samo zato jer joj je to bio jedini izlaz iz blata.... a i mater rospija joj je sjedila za vratom...... Rekla joj je "da će muškaraca uvijek biti oko nje, ali da to nikako ne znači da se ona treba vezati za njih."
Poslušala ju je, ne bi čovjek reko...... i žderala muškarce.... poševila u onom Hollywoodu sve kaj se imalo ta poševit....
Kad je navršila 50-u počela je vatat samo ono mlađe od trideset.... trebam li uopće napominjati da je i takvih imala na kante...
Očito ima nešto u onim njenim izjavama......

I sad kad ste vi već fino pomislili da sam se riješila svoje glavne ovogodišnje frustracije službeno nazvane "Operacija bivši"...... neće ići!!!!!! Maltretirat ću vas s tim sranjima sve dok si novog dečka ne nađem. A poznavajući sebe i svoje kriterije, to bi moglo potrajati.
On nije normalan. Ali ovo su sad bile uzalud potrošene binarne kombinacije..... da on nije normalan, to je opće poznato.
Ni njegova pička nije normalna..... ali sad vam već bez veze uništavam oči čitanjem ovih malih slova.
Ali ni ja nisam normalna. (ako sad netko ima kakvu primjedbu, ugrizite se za jezik, ipak vas nasmijavam tu).
On bi mene sad malo bam bam..... To je bilo za očekivati. Ma, ne, zapravo nije, jer ipak sam mislila da će se smirit govno kad mu dijete bude na putu... al nije se smirio.... i tak bi on (vjerojatno svašta ševio, ali između ostalog i) mene. Vrlo jasno mi to i vrlo učestalo daje do znanja. I tu dolazimo do problema. Jer bi i ja njega ševila. I to opako..... kak bi rekla ina Sanja iz Big bRothera: "40 stupnjeva, pa na zid, pa 60 stpnjeva, pa na pod, pa 80, pa 130,...."
I tak. Ja fakat nisam dronfulja i ne toleriram uzimanje dečkiju i DEFINITIVNO ne toleriram uzimanje zaručnika i muževa...... ali narode moj, mi se voljesmo dvije godine (očito je da više njega nego on mene), i ako nam je nešto uvijek bilo briljantno to je sex i međusobna privlačnost........I dan danas on je u stanju uživat samo u tome da mi uzme ruku i stavi ju na svoje lice i tak sjedi i priča mi....
Treba mu razgovor samnom..... ide mu se van samnom..... on je jedno veliko dijete kojem je život opalio šamarčinu.... al poštenu....
Dal voli i nju..... pa vjerojatno da.... ali budimo realni, da se to dijete nije desilo, vi mene uz obalu možete povuć ako bi oni još uvijek bili zajedno........ za Boga miloga, on mora debelo razmislit kad ga pitam koje joj je voće najdraže.... to nije ljubav.... to realno i objektivno nije ljubav.
E, sad bi ja bila najsretnija na svijetu da ovu pričicu pročita vas 50 i da svi nabacite neki komentar.....
Jer, šalu na stranu, moja glava savršeno dobro zna što joj je činiti...... pobjeći u tri pičke materine, nestat iz države i više ga nikad ne pogledat, a kamoli poželjet.... ali ostatak tijela (posebice neki dijelovi) felša u tom naumu..... felša opako......
Brijem da bum se puknula...... jer ipak i Mae West je rekla: "Griješiti je ljudski, ali to je samo djelomično točno. Osjećaj je božanski."

Post je objavljen 17.11.2005. u 20:36 sati.