Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiturbofolk

Marketing

'Rvacki Idoli

„RVACKI“ idoli na sceni, tipa slika koliko ja para imam i kako ja lijepo izgledam, doista moram biti jako bogata kada me pola RVACKE slusa, a ono drugo pola u medjuvremenu trazi moje pjesme kod svojih frendova da mu presnime CDJE moje...



Jučer je bila super scena... sjedim s dva frenda na pivi, pričamo o paradoksima fizike (>morpheus< :piva ;) ) i prostorvremenskim pomacima Svemira i taman dodjemo do zakljucka kako je znanstveno dokazano da bumbar po zakonima fizike i mehanike ne moze uopce letjeti, kad evo ga... nasa glavna uloga se vec iz ugla birca cula.. zanimljivo, to je pravi paradoks i stvarno je stvar za diviti se, pogotovo nakon sto popijes par piva i sto ti je mozak spaljen od razmisljanja kako zamisliti beskonacnost i kako derivirati vrijeme iz prostorvremenske konstante i kako su Azteci davno prije nas znali koje su prestupne godine i kako su proracunavali ljetno i zimsko vrijeme, te koliki su uopce gubici bili u vremenu radi krivog racunanja vremena, kad evo ga... buka tipa istocnjackog smrada dolazi iza ugla.. Jadan Marley koji je tog trena tako lijepo prijao za usi i radio ugodnu atmosferu... Marley, zivio ti nama.. No women no cry ;)



I tako prvo se pojavljuje njuskica.. metalic crni passat 2.0, naravno, zatamnjena stakla, i spustena do kraja, ipak se treba pohvaliti kako se unutra slusa dobra muzika (..ba).. nasi pogledi su bili uprti ravno u vozaca.. vozač? Pa, jedva vidljivi neki mali covjeculjak, ociju postavljenih skoro od jednog uha do drugoga, proporcijama i udaljenosti ociju, lako odredis koje su proporcije njegovog skromnog razmisljanja.. skromno.. pa malo je reci samo skromno.. i dolazi ravno ispred nas, a mi jos u inerciji razgovora ponavljamo ono zadnje sto smo rekli prije nego nas je prekinula nekih par falših akorda sa stare raštimane harmonike (jako dobra fora je danas nekome mozda raditi megamix harmonike sa 7/4 ritmom basa, koji ne da je odmah protreso moju jetru, vec je toliko utjecao na moj metabolizam, da sam istog trena narucio jos jednu žuju, jer se od silne istocnjacke buke pivo vec preradilo i otislo putem mokracnih kana...).



Mali hvata luk parkinga skoro sa nekih 7 metara, i pompozno, onako kao na filmu ulece izmedju dva parkirana auta, od kojih je nazalost jedan bio moj, tako brzo da mi se kosa na glavi podigla i tlak mi je skocio na nekih 10 hiljada okretaja... al srecom je imao srecu... pa je samo uparkirao.. a cujte, neke cure vole kad im se onako, uparkira, a on jako dobro zna (ipak vozi passata 2.0, METAL'K crnoga) kako uparkiravas na parkingu, tako ga uparkiravas i u krevetu, kaj ne?



I sad ono najbolje... Naravno, stari Marley se u grobu okretao slusajuci kako mu 7/4 ritam harmonike i digitalnog basa kvari atmosferu... unutra przi misko 100 na sat neki turbo folk, ma jebote, HDI turbo folk.. i frajerski pogleda kroz prozor, onak, znacajnog pogleda tipa: „Nu, me.. Nu me, rodje, pogle te me kako samm ja frajer kakog nema, baaa“, i jos se par sekundi zadrzao skenirajuci svojim sarmantnim bosansko-tupimm pogledom ne bi li mozda vidio kak'u koku koja sjedi negdje i samo njega ceka da se povale tu pred nama svima, ali na srecu nasu nije bilo dovoljne glupe cure u blizini i zagasio je kazic.. (oprosti Bosanacc, CD.. kaj ja pricam). I tako frajercic izlazi iz auta, okrecuci se, ne bi li ipak mozda bila neka, al samo jedna jedina prilika, ali nista. Pomakao se par koraka, i setajuci se okretao se prema passatu 2.0 METAL'K crnim da vidi kako je vrhunski uparkirao diveci se tom cudu tehnike, hrpetini lima... i naravno, ravno otisao u pekaru, vratio se 10 minuta kasnije (valjda je racunao koliku mu pekarica treba vratiti kusur ako je burek s mesom 11 a on dao 500 kuna, ili su se jednostavno povalili na pultu (ako jesu, Bosanac svaka cast, pravi si koliko si brz)). I eto ga nazad.. Imao je onak, facu kao da ga je orgazam spicio, ali samo je jeo burek, al njima to dojde na isto.. jesti burek ili svrsavat ista stvar, bitno da je masno i mesnato..



Pokraj nas sjede 4 frajera, zidari.. Bosanci, naravno. Ekipa je bila zakon.. znate zasto? E pa zato sto su tao ismijali tog frajera, da mi je zamalo piva izletila na nos od smijanja (Zidari, evo 5!!). I još nesto, sto je bio najveci paradoks od svega jucer... Registracija (vrlo vjerojatno ste mislili da je rega bila tipa 123-M-456), e pa nije J) – rega je bila tipa ZG-1234-XX J


Post je objavljen 17.11.2005. u 12:41 sati.