Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

TARAMBA: IDEMO NA POBJEDU!

Kolega s portala zrinjski.info obavio je kratak razgovor sa pomoćnim trenerom Zrinjskog Vladimirom Skočajićem - Trambom o predstojećem gostovanju u Zenici.

Image Hosted by ImageShack.us

Uoči veoma važne utakmice Zrinjskog i gostovanja u Zenici porazgovarali smo sa pomoćnim trenerom Zrinjskog nogometnom legendom Mostara Vladimirom Skočajićem popularnim Tarambom.Mnogi su mišljenja da je upravo on itekako zaslužan za dobru igru i formu naših nogometaša u posljednjim mečevima(sem Željezničara) pa nogometni puk Mostara i Hercegovine itekako interesira šta misli Taramba o predstojećoj utakmici protiv Čelika u Zenici.

Šta mislite o predstojećem meču u Zenici?

Trebali bi nastaviti ovaj niz sada, mislim da bi trebali odigrati dobro i pobijediti sada kada je najpotrebnije.Međutim treba to ući i u glave igrača i da će i oni shvatiti da je klub u prilici da se popne koju stepenicu više i nadam se da će igrači dati sve od sebe.I vjerujem da ćemo se vratiti sretni sa bodovima u Mostar.

Znači igraćete napadački u Zenici?

Igraćemo napadački, jedino tako Zrinjski i zna igrati i vjerujem u pobjedu protiv Čelika.

Da li se zna sastav za Zenicu?

Sastav se još ne zna, sve će biti po potrebi, i bilo da igramo sa jednim ili dva špica igraćemo sigurno napadački.

Ovaj put nema izostanaka?

Ne svi smo na broju, vraćaju se svi kartonirani igrači, idemo na put kompletni.

Navijače itekako zanima šta je sa Diarrom?

Vjerujem da će on biti tu zadnje kolo da se predstavi publici, papiri su u redu i treba još da stigne taj certifikat iz nogometnog saveza.

Za kraj šta poručujete navijačima?

Navijačima poručujemo da idemo na pobjedu, i da ćemo se ako uspijemo pobijediti itekako umiješati u borbu čak i za titulu državnog prvaka.


zrinjski.info




Post je objavljen 17.11.2005. u 11:35 sati.