Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

I wish I'm dead....

Neznam šta da radim. Zadnja dva dana su fucing, freeky čudna. Od jučer ujutro do danas mi se podogađalo dosta toga šta mnogima nije zanimljivo ali pošto se meni inače niš ne događe, je to supeeeer (zapravo i nije baš osim ovog jutros al ajde)
Ok, jučer ujutro sam vidla Žuneca, faking nisam mogla blivit. ON IDE PJEŠKE U ŠKOLU????
Anyway, ful sam bila uznemirena i kad sam došla u školu a ono Vrane se ostrigao, fakat čudno izgleda neznam kaj da velim.
Dobro i imali smo tjelesni i poslje me Đuško ćekao da idemo skupa kad je naišao onaj slatki brejker Neven mislim, i išao je s Duškom doma a ja jadna morala sama, onda sam se vratila u muzičku da se malo sredim jer sam bila ful razmazana i kosa mi je bila u koma stanju i "malo" sam bila sva uspuhana i crvena. A jebiga oni su već bili otišli pa sam ih poslje vidla na bulevaru al mi se nije dalo trčat da ih sustignem i da toj maloj svinji istresem u facu da tu obožava kad ga maltretiram (a kad nitko ne vidi) a kad mu dođe neki negov onda se folira da se ne poznamo. Ma koga briga.
Ok i poslje sam imala flautu i srala mi je kaj nisam nešto naučila napamet pa sam ful ljuta bila kad sam izašla. Bila je tamo kety pa smo malo ćakulale.
I išla ja onda prema rojcu kao malo na net da idem kad naiđe neki tip (inače Rom, da ne kažem cigo jer je to ružno) i prema autu i psuje nešto: jebem ti mater...
I kad me vidio dopali: Ma ne tebi. I ja se počela smijuljit (onako kao šta samo ja mogu) i tip dopali šta se smiješ, ja: ma smiješno to kako si psovao pa e vidio i ono me ne tebi. I tip ok, ok, i kaže ja sam : EDo, ja kažem: Adriana drago mije (jebiga ja uvijek pristojna) i vidi on moju kutiju od flaute i pita kao sviraš flautu, u orkestru. Kao, ja sviram bubnjeve (još mi je svašta nešto oko tih bubnjeva ispričao, pola nisam slušala) i tak ja došla gore i podijelila svima note, još su neki imali probu za koncert u nedjelju i ja se pokupila u prostoriju od orkestra i tamo se raspuhivala, i dopalili jankec, loris, BETMEN i ja bila s njima sama, i onda je još došla Lejla (ZAŠTO; ZAŠTO??? ma šalim se)
Kad nam je završio BB ja ošla van i tamo kod kapije stajali neki tipovi i dobacivali nešto toniju i kad sam prošla (opet sam se smijuljila, jebote to smijuljenje će me dovest u sranja) oni šta se smiješ, očeš da te nategnemo, ej ljepotice... FUJ sjetili su me na Ancinog šip šipa:
Anyway, jutros idem u školu i meni u susret 4 tipa (zanimljivo kako su grupice tipova po 4, kao 4 jahača apokalipse) i ja da ću proć kraj njih spotakla se (Šta je meni uobičajeno) tip jedan me uhvatio onak za ruke (da nije me uhvatio svojim sexy rukama, mislim da bi pala) i da sve bude gore tip mi na kraju (kad samse sva izcrvenila i rekla sto sorry) kaže imaš dobro sjenilo. Jebote kuda ide ovaj svijet???
Kad su se dečki "normalni" počeli zanimat za ženska sjenila (očito otkad su se svi popederili jer žene vladaju svijetom i jer su potpuno neovisne, jupi)
Grem stavit par slkica i čitat Hemleta, VELIKA PUSA SVIMA because sam u komi i stvarno mi treba malo podrške

Post je objavljen 16.11.2005. u 21:54 sati.