Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zagi

Marketing

Vratija se šime....

Dragi prijatelji nakon mjeseci sto me nije bilo i sto uopce nisam pratio ovaj blog danas sam slučajno navratio i ostao zapanjen i sretan što je naš blog zadržala na životu. hvala Gabycka moja! Pusa.
Ne znam koliko cu u buduce stici postati ali obecajem da cu baciti svako toliko netso. Ceka me brdo posla tako da mi od privatnog zivota ostaje samo spavanje. Da spavanje jedino sto stvari moze promjeniti je ljubav.

U zadnje vrijeme nekako sam poceo zaboravljati na bijelog medjutim mislim da se jos nije dogodio dan a da na njega nisam pomislio. U zadnjih mjesec dana vidili smo se nekoliko puta i poceli smo poslovno suradjivati. Nismo jos naceli vruce teme ali... pitanje je dana.

Jutrosnji dogadjaj me ponovno malo zatekao. Znao sam da ima decka i da svaki vikend putuje kod njega. Cak mi se javio od tamo s porukom kad se vraca i da se tada cujemo. Medjutim jutros sam primjetio da se vratio ranije i da nesto nije u redu. Ocito nije bilo sve ok u odnosu s deckom pa se vratio ranije pa se odmah bacio na pecanje novih komada. Ovaj puta u pitanju je moj bivsi i sada meni jako dobar prijatelj za kojeg mi je jako stalo i koji je najbolji gay decko kojeg sam ikada upoznao. Zao mi je zasto smo prekinuli i volio bi da jos jednom pokusamo.

Danas idem u soping s tim frendom. Jedva cekam da ga vidim i da ga zazvalim na sred trgovine. Jedva cekam....

Post je objavljen 16.11.2005. u 09:53 sati.