Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coconut1

Marketing

MiSa CrNaCa:)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ja ne znam šta se ovo dešava. Ja imam dečka, Sanja ima dečka,Dretva ima dečka, Despa je ludo zaljubljena, ali eto, ta prokleta daljina, Moj Kik trenutno sjedi u Capitanu na kavi sa V.osobom:),Majolina zavodi čizmicama subotom R.osobu:) Dijana će ić na kavu u petak sa F.osobom, Larsovku još uvijek drži plavooki. Sve neke kombinacije, svima nam krenulo ove godine. A boo...valjda je to prirodan redoslijed. Mislim...i TREBA biti nakon užasno užasne situacije tokom cijelog drugog razreda. Mislim...znam da to ne bi trebalo tako biti, ali imam feeling da čim se u našim životima stvori «taj neki», samopouzdanje skače munjevito. Ne znam da li je to tako svima, ali barem meni osobno je. Otkako sam s njim, osjećam se sto puta bolje, zadovoljnije, mirnije, sretnije,ljepše. Nije mi uopće bitno što misle drugi ljudi, kad znam da imam njega i da će on uvijek kad mi treba biti uz mene. Moj mali:)
Image Hosted by ImageShack.us
I da! U prošlom sam postu pisala o tome kako mi je ful drago što ON ima auto. I sad je to možda ispalo da sam ja neka sponzoruša. E nisam.
Ne kužim zašto se cura ne može pohvaliti da joj dečko ima auto, a da pritom ne ispadne kao što sam gore rekla, neka glupa sponzoruša.to je sasvim normalna stvar. Pa zar nije ljepše kad on do tebe dolazi u autu, nego ša ja znam, s basom. mislim, nije bed i ako nema auta, pa se vozi basom, ali...ono...kojoj curi ne bi bilo drago da joj tip ima auto? Glupost.
Uglavnom eto tako. Mislila sam ja to malo bolje argumentirat, ali taman sam se probudila, pa sam još uvijek onako malo sva....bez entuzijazma ili tako nečega.
I da vas pitam...koja je vaša najveća, ali pazite...NAJVEĆA životna želja? Jer, jednoj osobi(hehe) je naaajveća životna želja otić na misu crnaca. E to se zove originlanost! Misa crnaca.....haaaaaahaaaa. Dobro je. Ma sve ok, to nju malo pere događaj od subote, pa je sva malo...smetena:) Ne zna šta govori.
E, jebem ti muški rod! Pogle kako utječu na nas...misa crnaca....eh...bože moj.

Htjela bih si kupit sutra čizmice. To onda znači da moram starog ić muljat da mi da pare. Sad kad mi da neku mizeriju, za kupit šlape na placi, a ne čizmice. I nravno, mora biti ravna peta, nema mi gluplje stvari nego kad vidim žensku kako ko kokoš nabada po Korzu u onim petačama. Jebote. Pa odoše ti noge u tome. U subotu u 7-ici sam vidjela neku curu, bokte, obukla je neke roze čizme s nekom ogromnom mašnom na njima i crvenu spotrsku jaknu, da ne može bit sportskija(kako gramatički) Pa jebote, di ti glupačo živiš? Pa to ni najveća seljakuša ne bi ni usnu obukla. I da stvar bude bolja, tu istu tipicu vidim poslije oko 1 u El Riu. No comment.

I samo da još nešto napomenem...mislim, to sam svojim curama iz razreda rekla već jedno 50 puta, pa da onda evo utvrdimo znanje, ponovit ćemo to i 51.put. Ponavljanje je majka mudrosti:)
However...u subotu...došla sam doma u 3.15(ujutro,dakako:)) i....pošaljem porukicu svom honeyu, ono...tek toliko da mu se javim, jer sam mu obećala poslat poruku kad se vratim doma i vidiš ti...odovara mi on na msg za 2 minute. Bio je BUDAN! Čekao me je.heheheh još je rekao kao da se jako zabrinuo kad je vidio da je prošlo 1.30, a mene nema, pa je odlučio ostati budan dok se ja ne vratim. KAKO MI JE BILO DRAGO,JOOOOJ! A baš je slatkica. A šta će bit kad ja njega budem čekala do 3-4 da dođe doma? Ma daj ajde, zaboli me. Rekla sam si da ne smijem biti ljubomorna.
Kiss svima!!!


Post je objavljen 15.11.2005. u 19:40 sati.