Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/demijan

Marketing

Nisam vam rekla??? Pa kak sam to propustila!

Danas Tata Caimán ima promociju cd-a u Aquariusu!
Ne moram vam valjda reči da smo svi uzbuđeni i već nekih tjedan dana u luftu radi intervjua po radio postajama (uh kak se fino izražavam :-)) i televizijskim kućama.

Bili su na Stojedinici, čini mi se 3 dana za redom, na Plavom radiju, na Hrvatskom radiju 1. i 2., i iskreno, ako ih je još bilo-nemrem ih se sjetiti. Jučer je imao intervju na Z1, jutros bili na "Dobro jutro HR", i koncert će snimati Z1. Prijatelji mi govore da je centar grada pun plakata i da ih se nemože fulati jer se zelene ko i njihov cd-pa je pažnja zagarantirana! Ma stvarno, njihova izdavačka kuća Aquarius Records obavila je jako, jako dobar posao i za to im se zahvaljujemo svi.

Danas će biti jaaaaako puno adrenalina, i znam da će dečki zapaliti Aquarius isto kako i znam da će doči sigurno sve plesne škole salse iz Zagreba, i iz Slovenije, i hrpetina poznanika i onih koji vole njihovu glazbu.

Citirat ću si muža:
"Pozivamo sve koji žele dosadni utorak pretvoriti u zanimljiv dan, a srijedu kao provjeru svoje kondicije (da li se može tulumariti do neko doba, a sutradan ipak izdržati radni tempo) neka dođu u "Aquarius".
Nemojte da vas ograničava vaše znanje plesanja, tolaeta, godine .... ništa, apsolutno ništa nije bitno osim da se opustite, prepustite se ritmu, zapjevate s nama i uživate."


Iskreno? Mislim da sam ja isto toliko uzbuđena ko i oni. Javit ću vam sutra ili prekosutra kak je bilo kad dođem malo k sebi, a i možete sami pogledati kak je bilo (za par dana) na njihovom blogu Caimán Verde ili ti ga zeleni kokrodil ;-)

Svi ste dobrodošli!
A ako vidite jednu plavu glavu koja trčkara okolo naokolo, i zna sve tekstove... mislim da ne trebam više ništa reči. ;-)




Post je objavljen 15.11.2005. u 14:02 sati.