Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexigrad

Marketing

Fake orgazam

Ovaj post se isključivo odnosi na ljepši spol :) Ali i vi, dragi moji(bez kojih mi žene naravno ne bi mogle :)) nastavite čitat. Jer ovo što ću pisati kod muških je malo teže izvedivo. Točnije, nemoguće. A drage moje, evo pitanja za vas: JESTE LI IKAD ODGLUMILE ORGAZAM? Ovako, odmah u glavu. I ne morate se praviti fine i glumiti( isto onako kao što glumite orgazme ili jeste u dalekoj prošlosti ili nekom prijašnjem životu) da ste imale savršene ljubavnike, s najboljim tehnikama i najvećim..hm... penisima. Jer ja ne poznajem ni jednu frendicu koja nije barem jednom, jednom u životu imala "nastup" u krevetu.
Nisam imala puno ljubavnika. Ali svakog od njih mogu svrstat u kategorije. S velikim, s malim, odlični, prosječni i loši. A s onim lošima nisam se baš dobro provodila. Ali s jednim dugo, predugo. S obzirom na to da je bio loš. Ah ta ljubav, reći će mnogi. E pa ja iste greške ne ponavljam dvaput. Barem ne toliko dugo. Vremenski, a niti količinski. A ne više.
D. je bio moja druga "velika" ljubav. Srednjoškolska i početak faksa. Iz veze s odličnim seksom, gdje je sve frcalo od kemije i dobrog seksa(iako mi je bio prvi) uletila sam u D.-ov zagrljaj. S vremenom i u krevet. A tu se nisam baš provela. Mislila sam, bit će bolje. Možda čovijek ima tremu, samo se treba malo opustit. Prvi, drugi, treći put, uvijek ista poza. Pogađate? Misionarska, naravno. Nije da sam ja neki egzbicionista pa da tražim da frajer s ormara uletava u mene, ali daj malo akcije. One prave. A ne uvijek isto. I sve bi bilo u redu da sam ja jedna od onih žena kojima je i tako dobro. Ja pokušavam, pa ajmo ovako, ajmo onako...ma ne, njemu je dobro i tako, pa normalno kad čovijek i ne uđe u mene, a već je gotov. I šta meni onda ostane od seksa i uživanja? Ja se nisam ni ufurala, a on je već gotov. I onda ponovno. Ma nije meni bed ponovno, ali nije mi više gušt, prošla baba s kolačima. I daj draga, ajmo ponovno... u istoj pozi, naravno...
Tlaka sex, tlaka on, a di je ta ljubav? U naviku se pretvorila, ništa drugo. I tako sam ja jedan dan, pri izvršavanju svoje obaveze u vezi(čitaj:sex), kad mi je već bio pun k... njega i njegovog drugog puta da se sexamo odglumila orgazam. Totalno spontano. I uspjela sam! Hura!!! On nije ništa skužio, a ja sam bila sretna što se napokon skinuo s mene. Problem je u tome što sam se ja totalno ufurala u to kako sam ja to odlično odglumila, da sam to počela primjenjivat češće. I češće. Stalno, pri gotovo svakom našem seksualnom odnosu.
Kad je i navika u vezi nestala, kad se izgubila moje nesigurnost u samu sebe i kad sam odlučila radi mali milijon razloga prekinut vezu i krenut sama( sama je ključna riječ) dalje, rastali smo se civilizirano, frendovski. Manje više, kako već to i ide. Meni je pao veliki teret s...srca? Hmm...mislim da to nije prava riječ. Samo sam sama sebi rekla nikad više...
D. je nakon toga još neko vrijeme nazivao, pozivi za kave, izlaske ali što je najbolje i za sex! Jer kao ja sam njemu mrak u krevetu, bla, bla. A neće ići ove noći. Niti ijedne više s tobom u mom životu. Ja šta sam u životu imala za odglumit, jesam. I za ovaj život mi je dosta.

Post je objavljen 15.11.2005. u 00:10 sati.