Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phenomenon

Marketing

Dead to the world

voljela bih pisati vise. ali nemam vremena.. no evo,postirat cu danasnji dan. da,moram se pohvalit,dobit cu 5 iz zemljopisa (koljite me ak nisam pogodilla), i naravno,razbila sam staklo u skoli,tj. neki pederi su se gurali da tako kazem i u svom ljubavnom zanosu gurnuli me na(kroz da nije bilo duplo) staklo prozora.hehe,mogla sam si leda razrezat.. neznam zakaj mi je to smjesno. neko bi plakao u mojoj situaciji al meni je bilo drago kaj nisam ja ovaj put kriva,a i nije me niko vidio.
posvadala sam se s jednim tipom iz razreda. koji jadnik. jebote nadurio se jer sam ga uvrjedila da izgleda debilno a dobro znam da misli da sam zgodna (koja budala) i mrzi me zato kaj imam decka. onda sam ja njega pocela mrzit. zapravo,on mi je prijatelj i neprijatelj. nisam mu ja kriva kaj ga je upravo pubertet strefio. skoro smo se potukli. joj kak bi ga razbila...eeee.. nabila bi mu onu glavu u staklo. no dobro,kurva je.
danas dok sam prala kosu,poslala sam mu poruku,onak malo bezobraznu,tek tolko da ga testiram. dobro je.. imam sanse ispravit pogresku. a ovaj je naivan. meni je to mi je okej..imali smo deal. posudit cu mu prokletu igricu da konacno mozemo normalno komunicirat...
danas idem van s frendicom.. neznam kaj cemo,zagreb je postao fakat dosadno mjesto za zivit.

Post je objavljen 16.06.2005. u 19:47 sati.