Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hskzrinjskimostar

Marketing

PLEMIĆI "ZASOLILI" SOLARIMA

Plemići nastavljaju sa odličnim igrama. Danas su svladali tuzlansku Slobodu rezultatom 4:1, iako je rezultat mogao biti drastično veći, ali krenimo redom:
Zrinjski odlično otvara utakmicu, od samo početka se krenulo po pogodak, redaju se prigode Kordića nekoliko puta, strahoviti udarac Landeke sa oko 25 metara zaustavlja vratnica, probaju Žižović, Smajić....ali sreća spašava tuzlake uz dvije-tri dobre obrane golmana gostiju, uz stalni pritisak Zrinjskog na odmor se odlazi rezultatom 0:0. Treba spomenuti da gosti u prvom poluvremenu iako nisu igrali čisti "bunker", nisu uspjevali ozbiljnije zaprijetiti golu Zrinjskog, jer je srednji red odlično funkcionirao i daleko od gola zaustavljao napade gostiju.
Drugo poluvrijme počinje sa još dvije prigode Zrinjskog, a onda u 50-oj minuti, kako to obično bude nakon bezbroj propuštenih prigoda, gosti izvode brzi kontranapad i dolaze u vodstvo od 0:1.
Na sreću Plemići ne prestaju sa napadima i već nakon sedam minuta, poslije školski izvedenog slobodnog udarca, Kordić postiže glavom pogodak za poravnanje rezultata.
Tu ne prestaju napadi, dapače, već nakon desetak minuta Zrinjski je riješio utakmicu, prvo je na jedan centaršut naletio Smajić i doveo Plemiće u vodstvo, da bi nakon par minuta Vasilj koji je tek ušao u igru povisio rezultat na 3:1.
Poslje toga gosti su se očigledno pomirili sa porazom tako da nisu ni pokušavali nešto napraviti, izvrsnu akciju izveo je Marić koji je ušao u drugom poluvremenu, ali je golman gostiju to obranio, da bi Vidić u posljednjim trenucima susreta postigao pogodak za konačnih 4:1.
S nova tri boda Plemići su se učvrstili u vrhu tablice tako je za očekivati na će tu prezimiti jer do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostala su dva kola. Slijedeći vikend Zrinjski ide u goste zeničkom Čeliku koji slabo u zadnje vrijeme igra tako da je za očekivati nezgodno gostovanje, jer se domaćin mora grčevito boriti za svaki bod, ali se nadamo da će Plemići odigrati dobru partiju i probati ostati neporaženi.
Idemo dalje....


Post je objavljen 13.11.2005. u 23:00 sati.