Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexigrad

Marketing

Bez čega ne možemo- ukratko

Nije istina da žene ne mogu bez seksa. To samo lijepše i manje bezdušnije zvuči. Mi ustvari ne možemo bez šopinga, dobre frizure i novih cipelica. E pa, htjele vi drage moje to priznat ili ne- istina tako glasi. Imam novu frizuru, nove cipelice, novu maskaru, parfem, majčicu i šal. Ajme kako to lijepo zvuči. I da ne zaboravih reć, imam debeli minus na Maestru i za nekih mjesec dana ću dobit jaku glavobolju kad mi Diners dođe na naplatu. A kako vam ja zvučim? Kao neka glupačica koja nema pametnijeg posla nego obilazit dučane i frizerske salone? Pa što god mislili u ovom trenutku nije me briga. Jer mi je upravo to trebalo. Više od sexa :)
Nakon višemjesečnog odgađanja odlaska kod frizera jer nemam ideje uopće kako bi moja idealna frizura trebala izgledat, odlučila sam se na taj pametan potez. Jer već sam pomalo zaboravila kako je imati smješak na licu i osjećat se zadovoljno- radi frizure.
Mama me je naučila par stvari u životu. Jedna od pametnijih (kad mi sve dođe na naplatu neće mi se činit tako pametna) je da kupim sve što je na akciji. Kupiš Valentino parfem, sjajilo i mali parfemćić- gratis. Kupiš maskaru, dobit ćeš olovku za oči (pogađate?)- gratis! OK, cipelice nisu bile na akciji, kao ni majica, ali nisam mogla odolit. Razumijete me, zar ne? I šećer na kraju, šal mi je kupila frendica jer joj je nekako baš za mene. A ja se nisam bunila... :)
I da, došla i ja na svoje, shvatila sam da nisam ispala iz đira :) Dočekala i ja tu famoznu špicu. Nakon dugo, jako dugo vremena. Sunce prži, cijela Rijeka kafeniše. Mrak.
Vodim M.-a na ručak negdje jer nakon ovakvog jutra, ne pada mi napamet uzet kuhaču u ruku.
Do švrakanja, pozdrav

Post je objavljen 12.11.2005. u 14:46 sati.