Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fantasy66613

Marketing

Pater Lucifer ili I believe

Oh, današnji dan je bio odličan. Ujutro nismo imali solfeggio ni sat rezrednika, povijest glazbe smo imali zamjenu, harmoniju smo imali zajedno i onda smo otišli sat prije u gimnaziju. Prije smo svratile u brionku di smo kupile one fine stvarčice od čokolade i od vanilije i onda smo se prežderavale.
I tak smo čamile taj sat u gimnaziji, al je bilo veselo. Kao prvo prošao je Nenad i onda je i Luka stao i pričao samnom, kad je odlazio zaustavio ga je neki frend iz razreda i pitao: Šta je to pička?
Mislim ja i Luka- ljiga, fuj, nikad, bljak, koliko god mo on super frend bio on je gimnazijski robot i počeo je slušat Britni (znam Ancha da si se upravo onesvijestila kad si pročitala, vjeruj i ja sam kad sam čula, al prbaj se polako smirit) i ok. Onda je naišla Ancha i išle smo s njom do gore i vratila mi je ilijadu i odiseju, a prije toga je dolje di smo mi sjedile došao Lukas, jebote kak je sladak. Čak je i Lena rekla da je ful komad. I onaj mali Aco, ona kovračava ovčica kaj je Kety mislila da mi je on sladak (zamijenila ga s Nenadom) mi je zapravo sladak.
Na tjelesnom sam bila golman, nije bilo neke akcije oko mene, više oko Kety (ona je bila na drugom golu, igrali smo rukomet) i tako sam ja pričala nekaj malo s nekim klošarima koji su sjedili blizu gola, uglavnom su me oni ispitivali koja sam škola i tak. Poslje su se počeli okiupljat gimnazijalci po igralištu kao zbog tog dana mladih, vidla sam Anchu Macu. I poslje dok sam se ja preslačila Lena me vani čekala, i bila je ta ženska od Nadana i imala je plakat nekaj u stilu vratite Uljanik (to je neki jadni disko di puštaju jadnu muziku, kao za mlade, a samo cigani se skupljali tamo jer su večinom narodnjake puštali, dva puta samm samo bila tamo)
Anyway, slušali smo na povijesti glazbe te neke gregorijanske korale, i pjevaju oni i čujem ja odjednom da pjeva Pater Lucifer i slušam dalje mislila sam da mi se pričinilo kad se ponovilo. i počnem treskat Lenu da sluša dalje i ponovi se i ona čuje isto i tak nekih 5 min je to trajalo i mi uzbunile razred da pjeva Pater Lucifer, a tip na zamjeni neki spaljeni koji odrađuje civilnu kod nas, stara mu profa harmonike pa mu vjerojatno namjestila da kod nas bude. Anyway, poslje nam je pustio još malo neku stvar od Enigme i pustio nam je Carminu Buranu (koju ja inače obožavam kad smo već kod tog imam je na mobu) i bio taj jedan dio (ono na latinskom) i tip nas pita dal smo skužili kaj pjeva, mo ni ne, on kaže bolje da niste. A sad me to ful kopka, baš me zanima koga objebava u tom stihu................
Anyway, imala flautu, tj.trebala imat flautu al sam došla dolje i ona je otišla jer joj je bilo slabo, tak da sam ostala vježbat dok stari nije došao po mene iz Italije je iša pa me pokupia usput. Jupić, donija mi moju flauticu (koja je bila na kontroli, i ja se služila starom flautom) i kad sam je primila u ruke sam se rasplakala, kao da me netko od mog djeteta odvojio. I kupio mi je neke dvije knjige (sa cd-om) di su poznate stvari za flautu, onak malo starije, naravno beatlesi, abba, simon i garfunkel....
Super je inače.
Sad je tu kod nas ona Mirjana, mamina frendica kojoj je ćerka umrla u 2 mjesecu ove god (ona malđa 2 god od mene koju sam spominjala u postu za Svi svete) i tak, malo je ženska pukla, sad je došla po te ljeove za kuniće (koji je nekaj bolestan) koje joj je stari donio iz Italije, taman sa seanse s psihićem kod nas.
Ah, težak život, grem ja malo surfat, BACCIO A TUTTI
P.S. kad sam već tak naslovila post a skoro sam zabila, vidla sam spot Fort Minora I believe. Ok sve je ok, super, al mi nakon onog Mikeovom repanja fali Chesterov glas onak da porocka malo to i ona super ekipa iza njih koji su zaslužni upravo za taj dobro poznati LP sound

Post je objavljen 11.11.2005. u 20:33 sati.