Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

petak napokon 2


Petak napokon. Činjenica koju volim istaknuti. više puta. :)
U školi je bilo bezveze, prvi sat biologija, premjestila me jer brbljam, pa njemački-premjestio me jer brbljam, i kemija- pogađate, premjestio me jer brbljam:)
Brbljanje na kemiji bilo je posebno zanimljivo. Ja, frendica i još dva prijatelja sjedili smo u zadnjoj klupi, i ja sam počela ''istraživanje'' o tome što dečki vole. Imala sam prilično reprezentativan uzorak muškog roda ( dva muškarca, dovoljno za istraživanje ministra primorca. ). Zapravo bio je i treći, tip što sjedi ispred nas. Ali njega smo proglasili ne baš kompetentnim za odgovaranje jer nosi plišani ljubičasti sako. =)
Uglavnom, pitala sam ih kako obučene cure vole- traperice i majica, složili su se. Frend koji je san svake majke za zeta, i svake cure za potencijalnog oplođivača njenih jajnih stanica:), rekao je da ne voli cure u minicama. ( ''Pogotovo ako imaju debele noge.'' Thanx R., zahvaljući tebi NIKAD neću obući minicu. Nije da sam baš debela, ali nisam spremna cijelom svijetu pokazati što to se skriva iza dobrih traperica:) ) . Malo sam se iznenadila. I sama najviše volim nositi traperice i majice uz neke otkačene ili zanimljive detalje, ali kad pitate tipa šta najviše voli na curi, po svim klišejima, očekivala bih odgovor poput : idemo od pete do glave. Cipele s ogromnom potpeticom, čarape s halterima, kožna minica, prozirna majica s dekolteom iz koje doslovno iskaču dva najveća primjerka sisa na svijetu, tigrasta bunda, crveni ruž i kao detalj: bič u ruci. Ok, šalim se. i pretjerujem. Ali malo me iznenadi da dečki vole NORMALNE cure, da ih pale obične traperice i topić. A ništa od toga ne mora biti lakno ili kožno, ili krzneno, ili crveno. ( ili sam ja dosad imala sreću upoznavati tpove koji su prekomjerno uživali u pornografiji?hm).
Ok, nije sad da mislim da su muškarci čudovišta bez ukusa ili nešto tako, ali uvijek bih mislila da će ih više zapaliti cura u minici nego u trapericama. I nakon što sam htjela nastaviti svoje malo zanimljivo istraživanje, javi se profesor. ''B., dođi sjedi ovdje!'' ali napokon imam riješenje vječnog problema:što ću obući? Pa naravno, traperice i majicu. ;) xoxo


Post je objavljen 11.11.2005. u 17:57 sati.