Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/70e

Marketing

Koliko para-toliko muzike

Macko, ovo što si napisao su i moje riječi. Želje se ispunjavaju, ali ako si spreman platiti onda se ispunjavaju onako kako želiš. (Slatka Žvakica 09.11.2005. 12:16)

Ove rijeci Slatke Žvakice su upravo opisale kako i zasto je nastao najstariji zanat na svijetu.

Rijec je o Prostituciji.
Ispunjavanje zelja na nacin koji Vi zelite!
Ali ne bude svaki put tako.....
Bilo je zimsko doba....tamo negdje oko Bozica.
Jozo, razvojaceni branitelj iz okolice Bosanskog Broda je slavio zavrsetak sezone konobarenja na mjesalici (pomocni fizicki radnik u gradjevinskoj firmi).
Popilo se dosta sljive koja ne udara u guzicu vec u glavu.....i netko iz ekipe poce da razmislja naglas!
Ej ljudi.....sto bi sad nesto naguzio!
A mi??!! I mi bi to isto nesto....
U 5 minuta su svi skupa vec bili na putu prema trznici Arizona i bordelu zvucnog mafijasko-ruskog imena "Don".
Atmosfera je bila zagusljiva, mracna, puna dima, nekakvih reflektora sa crvenim i plavim svjetlima.... a sve je mirisalo na seks.
Cure su se vrtjele po stangama i stolovima.....a gosti su naravno bili siroti muskodani cije su oci caklile od ispijenog alkohola a na usta izlazila slina gledajuci u mlada i raskosna, gola zenska tijela. Treba samo stisnuti muda, odabrati onu koja ti se svidja, iz dzepa izbaciti 50 maraka i pustiti odabranu da te povede gore na kat u ljubavno gnijezdo.

Bilo je to tesko zaradjenih 50 maraka...... radio je napolju, na vjetru i hladnoci.....mjesao malter, dovozio blok, nosio vrece cementa..... a sto je najgore od svega!!!....... kraj je sezone i vise nema gdje zaraditi novce.

Ali sve to Jozi nije bilo ni u podsvijesti jer su duhovi sljivovice vladali Jozinim umom, a Jozo nije vladao ni svojim pokretima, pa se teturao te lijevo, te desno, a noge su mu klecale kao mladoj pred vjencanje.
Nije znao ni koju je izabrao, nista ju nije ni razumio, a i kako bi! Ta Jozo nije nikada ucio ceski ni ruski....
Srusio se na prljave plahte vec dobrano rasklimanog kreveta.... ona mu je prisla i manirom iskusne jahacice... u jednom potezu zajahala....priblizila je glavu njegovim usnama.... i skocila kao da ju je grom pogodio!?!?!

Jozo pijana!!!
Smrdila!!
Tusiraj Jozo, tusiraj....

Polusvjestan i iznenadjen Jozo se uz njenu pomoc nasao pod tusem.... smjestenim u lijevom kutu sobe, iza malih crvenih vrata.
Jaoooojjjjjjj.....poce Jozo da cvili.....pa kud bas ledenu vodu......
Od tog trena je bio potpuno svjestan!
Ona ga je izbrisala rucnikom....sve dijelove od glave pa nadolje..... i opet su se nasli u istoj pozi kao i 10 minuta ranije.
Ali.... Jozi vise ni dizalica za dizanje maltera na vece visine ne bi pomogla.... cak ni viagra.
Muska nevoljica se smezurala i izgledala jadno i bespomocno.
Bilo kako bilo..... pola sata je proslo.... a pola sata kosta 50 maraka.... doduse, moze kostati i par zuba, slomljene vilice i sljive pod okom ako ne platis uobicajenim sredstvima placanja.
Platio je Jozo markama..... sad je bio trijezan i svjestan svega sto cini..... a jos vise je postao svjestan onoga sto je umalo ucinio u pijanskoj.
Sto mu je to trebalo.... pa kod kuce ga ceka zena.... djeca spavaju.... a on pijan trazi belaja zato sto ga svrbe jaja....
Da je bar pijan!?? Lakse bi mu se bilo vratiti kuci..... a sad treba trijezan zeni na oci....

Pouka ove price je suprotno od onoga sto je Slatka Zvakica rekla.
Jozo je platio da mu se ispuni zelje, pa ipak to nije bilo onako kako je on to zelio..........



Post je objavljen 11.11.2005. u 12:27 sati.