Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deadinside

Marketing

female bonding

danas mi se dogodilo nesto vrlo nesvakidasnje... budim se ja poslije popodnevnog drijemuckanja kad mene moja draga majka doziva panicno iz kupaonice... i ja trk, ko zna kaj se dogodilo, nije vise tak pogretna i ima problema s kostima, reko da nije nekaj slomila tusirajuci se... e sad ulazim ja u kupaonu a eto nje stoji u kupaoni i panicno prekopava po mom toaletnom ormaricu, ja ju pitam kaj je bilo a ona meni sva u suzama iznervirana " danas su me na poslu nasminkali za snimanje a ja sad to ne znam skinuti, a ak ne skinem ujutro bum ko buhtla bila"

i tako sam ja strpljivo lijepo njoj objasnjavala kako skinuti sminku, oprati lice i sl. a ona svako malo pita a zakaj baby ulje, a zakaj gel za ciscenje, a zakaj tonic, a zakaj krema. zamislite si tu scenu kako ja stojim i svoju majku od 50 god ucim skidati sminku, umjesto da ona mene to uci... no ona se nikad nije sminkala, niti je mene ikad naucila sminkati, tak da se ja i dan danas sminkam samo kad idem van, i to vrlo nespretno, al dobro nema veze, jel kako meni moj dragi veli "ti si meni prekrasna i bez sminke, a kad se jednom u mjesec dana nasminkas si jos ljepsa"

i tako nakon pol sata hrvanja u kupaoni ( koje sam ja iskoristila za cijeli kozmeticki tretman, jer se ona totalno zapustava, cak sam joj uspjelo pocupati njene markantne obrve :) ) i njenog stalnog jaukanja, jao pece, jao grubo je ( a koristila sam sve sensitive jer i za sebe to koristim) ona mene pita a kaj ako bum sutra ujutro ko bufla, i tako sam ja njoj ostavila naocale s onim hladnim gelom u frizideru za ujutro, i napisala upute kak bu si sutra skinula sminku nakon poslovne vecere...

Post je objavljen 11.11.2005. u 00:15 sati.