Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tkoludtajvidi

Marketing

Martinje

Inače ovo doba godine ne volim ali baš ove godine prošlo je svaku granicu...
Mislim pod prvo sve je prepuno murjaka... nemogu se voziti na motoru jer ako me zaustave aneam vozačku... mda. A zašto je sve puno pajkana???
Možda zato što ove glupe seljačine piju i idu van u birtije i prave se face (dok u pozadini dere kreten tomson i škoro u pratnji) te fakat izigravaju kreten i tuku se. Mislim to je naša zadaća, nas pubertetljija.
Trebamo francuze ovdje, jer ovo je fakat već prešlo granicu toliko da ruši sve rekorde, čak i onaj od korijena 3 iz banane...
I tako sam ja jako živčan, jako ljut i malo fali da sad ne odletim u neku birtiju i na prvi narodnjak ili sličnu pjesmu razbacam sve stolove i pokupim takve batine pa se vratim s svojim kretenima pa pokupimo još batina i tak...
Uglavnom ispucao bi se.
Ahhh kako sada paše azra i balkan. Balkane moj.... 'bem ti balkan i kretene, oću slobodu ali ne ovu lažnu nego onu koju oćem sam kreirati. Jebeš ovu slobodu kad slobodno radim ništa. Mogu izigravati kretena i to je jedina sloboda. Pa koji će mi to k???
Sve mogu utopiti u benzinu i spaliti (rammstein - benzin, wenn du etwas brennen willst, HA HA lasst es schwimmen in ... BENZIN).
Mah kvragu život me počeo uništavat, sve sam više živčan a u školi skoro niš ne radimo, sam ispituju i zajebavaju se... mene stres samo tako hvata.
Sad lagano pizdim, i dramska mi smeta, i jebena tipkovnica, i jebene greške u pisanju, uglavnon sve bzvz.
Gitarist iz benda ozljedio ruku, grejt. Uspješnost probe na 50%... koncert 09.12.
Kriza. Mislim da fakat ovaj dan trebam zaboravit inače ću ahem....
Ovaj dan... zbogom...

Post je objavljen 11.11.2005. u 00:10 sati.