Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexigrad

Marketing

U troje- najbolje

Zar je toliko normalno postalo leć s nekim u krevet- tek tako? Ne mogu da se ne zapitam. Ne znam da li je to od silnog učenja pa više ne mogu stavit mozak na pašu kad i ne učim, ali stvarno, kamo sve to vodi?
Javio mi se T., hm... something... ma hajde ipak je ovo sex i grad :) Javio mi se ex jebač. Znamo se od malih nogu, bili smo uvijek tu negdje u istom djiru, prije godinu i pol za vrijeme mog samovanja-seksali smo se, trošili,jebali, ma kako god hoćete.. Ma sve pet, oboje smo znali kako to i kamo to ide, kemija i ništa više. Nakon seksa malo bi se još pomazili, više mi se to maženje činilo kao neki kurtoazijski čin negoli išta više od toga. Dobro meni, dobro njemu- bez prevelike filozofije.
Kad sam upoznala M.-a i kad smo počeli izlazit, T.-u sam jasno dala do znaja da su on i naši susreti stvar prošlosti. Ok, nije to neki bed, svi smo znali da će doć do toga, bilo je samo pitanje vremena i strane koja će prva takvo što učinit. Problem je u tome što je T. još uvijek sam,očito nema ni curu ni jebačicu, čujemo se tu i tamo, on uporno zove na kave, ja "gotovo uvijek nemem vremena". Jednostavno me ne zanima.
Zove me večeras. Joj, kako me je lijepo čut, on u strci posao, faks...bla,bla. Iskreno ne zanima me, čekam da pređe na stvar. Pita me za kavu. "Ma ja ću s tobom uvijek popit kavu, ni beda", opet ja glupavo pristojna. "Ali kavu i ništa više", napominjem. "Pa od kave se počinje", dodaje on. "Ali ja imam dečka i ti to znaš", sad sam već na rubu...svega... "Pa šta, ko da da on mora znat za to!?" Ma da dragi, nije problem, sad odmah imam takvu želju maznut se s tobom da nemaš pojma!!!! Sigurno!!! Nisam više mogla... "Imam dovoljno redovit i zanimljiv seksualni život i bez tebe dragi, žao mi je" . Muk i ono klasično "Čujemo se...".
Ma sex je zdrava stvar( pametan sex :)) i tko će se kamo i s kim seksat- zaboli me... Al baš da ću spavat s jednim, pa onda s drugim, e to neće ići. Pa onda zajedno možemo u troje da ne gubim vrijeme prvo na jednog pa na drugog. I tako sam nekako u stici s vremenom u zadnje vrijeme :)

Post je objavljen 10.11.2005. u 23:04 sati.