Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockoholic

Marketing

petak napokon:)sutra, ali napokon:)

Aaaa, sutra petak... sama pomisao na to me oduševljava. Ako je sutra petak, prekosutra je subota (imala sam pet iz logike:D ) a to znači još jedan izlazak pod utjecajem tekile:) nije da sam okorjela pijandura, ali kad popijem samo sam veselija, i malo slobodnija. Što i nije baš super sutradan. Imam granicu, tri-četiri tekile djeluju taman kako treba :) toliko da budem malo više simpa. a da nakon toga ne plačem i ne povraćam. iako ovo prvo dođe nekad, priznajem...
I još jedan školski tjedan iza mene... pa bio je ok. u testu iz povijesti stavim smajlića pokraj riječi koju sam znala da sam pogrešno napisala. Danas profesor donosi kontrolne i pita mene sav ozbiljan ''a šta je ovo?'' inače, prof je tip koji ima isti izraz lica prije nego što se zadere iz petnih žila ili prije nego što će puknut od smijeha. I skužim da je smajliću dodao obrve i zube:)

Hm, često spominjem ovog profesora, ali tip je čudo. I tako, filozofije imam učit preko glave, ali zašto sad misliti o tome?:)
Uživam u spoznaji da sutra imam pet sati, i da je petak. A prekosutra subota.;) Kad ovako pišem o školi, osjećam se tako, ah, mlado. Ali kad razmislim- baš je super imati osamnaest, čekati vozačku, misliti da si najpametniji, da sve najbolje znaš i da je samo pitanje vremena kad ćeš ostvariti sve što zamišljaš, da ti je jedan od najvećih problema šta ćeš obući, kad ćeš izaći...:)(hm, nije da sam površna ili rijetka sretnica koja nema drugih, ozbiljnijih problema, ali...) mislim da godine nisu toliko bitne, i ja se nadam da ći sa 30, 40 ili 50 (hm, pokušavam sebe zamislit kao pedestogodišnjakinju-NOOO!) zadržati u sebi malo od onog glupog djeteta. Toliko djetinjastog da znam da onaj crtež nije šešir već zmija koja je progutala slona.;)
Tko je čitao Malog princa znat će da nisam luda zbog zadnje rečenice. ( dobro, negdje sam na granici , ponekad...)
U prošlom postu sam pisala nešto o politici. Neću opet:) mislim, ne volim pametovati, nastojim ne misliti toliko o politici i ostalim glupim stvarima, ali ne volim mišljenje dobiti servirano na pladnju od profesora ili svećenika, ili bilo koga drugog. Toliko o tome...
xoxo svima koji svraćaju na ovaj blog :)




Post je objavljen 10.11.2005. u 23:07 sati.