Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infatuation

Marketing

sreća je u malim stvarima

prošao je i ovaj dan. glava mi puca. i ja pucam po šavovima. ali moram ovo napisati. jutro mi je bilo kaotično. preporuke. hrvatski. ručak. potpisivanje svega. štambiljanje. čekanje da završi neki sastanak. fotokopiranje. neprestano odgovaranje na pitanja. provjeravanja. pa pig i pomahnitala profa. onda hrvatski i test nakon kojeg ti se ruka grči u snu. večeras samo opet morala u čile po neke papire. i opet sam malo prala i polirala čaše. ali, usporena sam što se toga tiče. ja brišem jedan tanjur, a jurica njih deset odjednom. repetitio est mater studiorum:) ali navečer je on sam samcat dolje. perač, konobar i pipničar. pa se malo uzruja. tko bi mu zamjerio? bio je živčan. a kad tek moj stari ili stric dobiju popizditis...njihova najgora noćna mora. stari mi je pokazivao kako se radi čokolada. cute. u subotu ujutro radim. a popodne je prva školska tekma. bilo bi savršeno da ove godine idemo na državno... a sad, d.m. fakfejs ti je onaj visoki tip s kratkom, kovrčavom kosom i janjećim pogledom koji radi u čileu. vidjela sam ga večeras. radio je čokoladu. hmmm, fakić i čokolada. yum;) he looked nice tonajt. i hate him! stupid, akalkulija suffering, so-god-damn-hot asshole. a išlo mi je tako dobro. sad je sve palo u vodu...for the love of pie me! kad ću se urazumiti? will i ever?

i go side to side like the wildest tides in your hurricane. and i only hide what is on my mind because i can't explain...

will this crappy infatuation ever end?! ali, da nije toga bilo, ne bi bilo ni ovoga bloga;) ma zapravo, bilo je to dobro iskustvo. poučno. kratko, ali slatko:) (pohrlite svojim vece školjkama) kad se samo sjetim kako su me oduševljavali oni naši "izleti" na mažuranac. that was the year i got hooked on playing hooky:) ta dva sata uludo potrošenog vremena su mi bila highlight of the week. gutala sam sva njegova sranja...prestat će kad odem, jedino tada. sutra šaljem sudbonosne crvene koverte. a za mjesec dana...odgovor.

izvan vremena, kao minut ćutenja, proći će i ovaj kišni dan...

dok sam stajala na trgu, gledajući kako prolaze svi tramvaji osim 12-estice, vidjela sam nešto prekrasno. crne starke, crne hlače, jugoplaja, crvenkaste jagodice, crne oči i crna, kovrčava čupa. omg. prošao je pokraj mene tako da sam dobro vidjela. eye-candy. ali fakat je bio lijep. not hot, not dreamy, but beautiful. u mom nematerijalnom svijetu, on bi definitivno bio ideja;)



što reći o d.m.? kad već želiš biti jedan od likova u mojoj priči:) utukao te danas hrvatski? sve nas. pogotovo one koji su imali lovčeve zapise. dobro da me nije posjela u onu zadnju klupu. i šta joj je bilo da je skoro cijelo vrijeme stajala meni iza leđa? uopće se nisam mogla služiti pomagalima koja su mi pomogla samo kod tolstoja enivejs. puta, sori, ali stvarno se nisam mogla snaći u svim onim papirima koji su ispadali iz mene. kakva je ljepota fizike? čujem da im baš i nije išlo:) neens, tko ti je rekao ono za rolls royce? mig-mig

Post je objavljen 09.11.2005. u 23:03 sati.