Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milenijljubavi

Marketing

Srijeda ko srijeda

Ah da, koji glupi naslov. Neznam što bi se drugo moglo staviti. Nije bilo ništa posebno. Ujutro sam učio francuski, pisali smo zadaćnicu. Čak sam i dobro napisao. Sva sreća, bilo je i vrijeme. Možda spasim situaciju u imeniku. Onda sam prije škole istraživao po netu. Tražim nove pjesme od E.T.-a, čuo sam neke s novog albuma. Baš mi se sviđaju. Pogotovo one dvije Pod prstima mojim i Noćas umiru stare ljubavi. U školi je bilo napokon dobro. Prvi sat me odmah razveselila petica iz marketinga s testa. Yeahhh, krenulo mi je. Za čudo. Učim puno al baš ne mislim stalno o onome što čitam, misli su mi uvijek negdje drugdje. Onda smo pisali taj francuski. Prošlo je i to. Vjerujem uspješno. Onda sam postao tako dobre volje da je to bilo za nepovjerovati. E da, od onda mi se samo grlilo nekog, još me i nostalgija uhvatila. Hug sam dobio od nekog mi dragog :-). Ali sms-om samo, ali barem nešto. I to je pomoglo. Dalje sam gledao svoje luđake u razredu kako kartaju belu te se smijao njihovim šašavim izjavama. Uglavnom ludnica. Krivi ljudi oko mene stalno. Moram promjeniti to. Što prije!!! Još sam i saznao da se ispravak matematike piše u srijedu baš dok mene nema u školi jer polažem prvu pomoć. Baš cool. Sve se poklopilo. Neću morati markirati. Hmmm, ja markiram. Nikad. Možda nebudete vjerovali al nisam nikad u životu imao ni jedan neopravdani. Nikad. Uvijek i kad sam kakti markirao snašao sam se i opravdao sve. E da, snalažljiv sam i previše. Vrlina, jel? Došao doma iz škole oko 19 h., pojeo fuštrice (lepinje) koje je mama ispekla. Nešto malo učio pravo. E to pravo me bude ubilo. Ima toliko toga, a neda se meni to učiti. Nemam volje, a u petak test. Joj meni joj. Učit ću cjeli petak ujutro, možda što zapamtim.
I onda na net, popričao sam malo s frendom na chatu, pročitao blogove, napisao svoj, muzika trešti u glavi i to je to. Mogu napokon u krevet. Bilo je i vrijeme. E pa laka mi noć.

A vama svima jedan veliki hug. :)

P.S. U glavi se nadam ljubavi, usamljen sam, trebam nekog kraj sebe. Ljubavi već predugo nema. Piše mi u horoskopu da neke lavove očekuju nove sretne ljubavi, koje ih mogu odvesti u brak, hm, to se ne odnosi na gayeve, al ipak (bar veza, ljubav)... Jesam li ja jedan među tim lavovima? Joj da bar jesam. Joj nemrem izdržati, moram reći da i njemu piše da će krajem mjeseca upoznati neku novu osobu koja će ga ostaviti bez daha. Joj ma ja ne ostavljam bez daha nikoga. To sigurno nisam ja. Jesam? Ipak? Nada ostaje. Jurim u krpe, sutra je naporan dan.

Kiss od mene.

Post je objavljen 09.11.2005. u 22:29 sati.