Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kimmchee

Marketing

Bez naslova

Rekli su mi da je ovo ok. Mislim ovak' pisati pomalo. Dobar je trening, to i ja mislim. Ako ništa drugo, mogu napisati štogod bez opterećenja čita li ovo tko ili ne. Znam da nitko neće čitati osim ako im ja kažem. A sumnjam da hoću.
Ha, ha imam novi način za ispucavanje, pošto mi je sport blizak otprilike kao Antarktika.A šta da radim, privlače me druge stvari, kao dobra knjiga na primjer. Ma neeeeeee.....uopće nisam štreberica.....samo sam malo bolja od ostalih.Nisam čak ni umišljena, samo savršena(liar :))
Saznala sam da je jučer pronađena djevojka koja je bila nestala na više od mjesec dana. Poznavala sam ju. Kratko smo se vrijeme kretale u istom društvu. N žalost, nije pronađena živa. Kažu da je bila pomalo čudna i neshvaćena. Meni se činila jako simpatična i povučena.
Nije bila sretna, to je sigurno.
Zašto mi nikad nismo sretni? I kad nas sreća grli i obasipa, uvijek nađemo neki razlog da ju odbijemo, otkantamo... Nikad nam nije dosta, koliko god imali... i onda ljudi kažu da nisu pohlepni... da samo žele biti sretni.
Zašto ih (nas) male stvari ne čine sretnima, kao na primjer činjenica da se ujutro probude u toplom krevetu, ili da dan bude sunčan.
mene je danas iz takta izbacio jedan kretenski profesor na zamjeni. Nikakvu ulogu nema u našem životu, ne predaje nam, samo ponekad mijenja profesoricu tzk-a.
Al' izbacio me totalno, poludjela sam... nemam pojma zašto. Sigurno sam opet tražila razlog da budem nesretna. Ili sam tražila opravdanje zato što sam nesretna? Ili to samo tako mislim8 da sam nesretna)?????????



Post je objavljen 09.11.2005. u 22:35 sati.