Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riandworld

Marketing

Proud to be Croat :)

Sam Bog zna, ali i redovni posjetioci/čitatelji moga bloga, da ja nisam baš uvijek tako ponosna što sam Hrvatica, poput nekih mojih blogokolega. Ne podržavam bezrezervno sve što se u Lijepoj našoj kaže, čini, piše i razmišlja. Mnogo su me puta razočarala zbivanja i događaji iz naše svakodnevnice, ponekad sam i izgubila vjeru u naše ljude i ovu sredinu u kojoj živim. Doduše, putovala sam dovoljno po svijetu da znam da nigdje nije idealno, pa sam stoga i odlučila ostati ovdje gdje jesam.

Što se i isplatilo – danas sam, naime, baš ponosna na svoje zemljake!
Jer, prema najnovijoj “Durexovoj” anketi, Hrvati su fuckeri No.2 u svijetu! Uhvate se u klinč sa Hrvaticama ni manje ni više nego 134 puta godišnje. Što bi reć, seksamo se jednom svakih 2,7 dana, ili ako vam bolje zvuči, 2,4 puta tjedno. Wow!
Od nas su tek nešto malo bolji Grci koji se jebucnu tek 4 puta godišnje više od nas. Ali, ono što je iznenađujuće, naši Istočni susjedi SiCG su, iako su se oduvijek smatrali jačima u krevetskoj aktivnosti od Hrvata, tek na trećem mjestu, sa 128 snošaja godišnje.
Eto, stara dobra legenda o jebežljivim Balkancima dobila je i svoju potvrdu (ma koliko se neki naši sugrađani protivili tom našem, zemljopisnom lociranju). Poznate potentne nacije poput npr.Francuza i Skandinavaca daleko su iza nas. Jeli vam sada jasno zašto su naši gastarbeiteri širom Europe na tolikoj cijeni? Ne mislite valjda zato jer smo radišni, obrazovani, pametni i lako se prilagođavamo nekim novim, nepoznatim sredinama?

E, sada…ovo istraživanje je bazirano na internetskoj anonimnoj anketi – neću sada biti zločesta, pa pretpostaviti da je možda netko od ispitanika malo uljepšao realno stanje – dakle, odgovore su davali ljudi koji ipak pokoji sat dnevno provedu za tipkovnicama. Što bi tek bilo da se ispituju oni koji manje pričaju i pišu a više rade na konkretnoj “temi”; gdje bi nam tek onda bio kraj? Naravno, neću ni reći da neki daleko manje “rade” nego što pričaju. Ipak, ovo je razlog za veselje.
Zamislite samo koliko ovaj visoki plasman može učiniti za jednu od vitalnih hrvatskih privrednih grana – turizam. Koji sex-turizam u Tajlandu, na Baliju?!? Idućeg ljeta za očekivati je silne migracije seksa željnih Europljana na našu obalu Jadrana.
Jer, dragi moji, nisu Hrvati seljačine i primitivci, o ne! Jer svega nas 51% prakticira rizične spolne odnose, tj.ne rabi zaštitu od spolno prenosivih bolesti, odnosno ne koristi kondome. A i nemalih 49% nas zadovoljava sve spolne potrebe sa partnerom. Što je po pitanju sexy turističkih usluga itekako dobro – svega svaki drugi lokalni galeb će htjeti uvaliti svog vrućeg tića gologa uspaljenoj Šveđanki ili Čehinji, a one isto tako neće biti prikraćene ako žele upoznati pobliže mirise i okuse…pa, Mediterana, što se drugo mislili?!? No, ono što je najbitnije, ipak će svaki drugi oženjeni turistički djelatnik tipa konobara, barkarijola i spasioca na plaži, poraditi na širokom dijapazonu pružanja izvanpansionskih usluga zahtjevnim euro-turisticama (ali i turistima, budimo open-minded, zaboga!), bez obzira na pojanja Crkve o svetoj bračnoj vjernosti i upražnjavanju spolnih vježbi samo prokreacije radi.

No, do ljeta ima još dosta, pa treba poraditi na pripremi turističke sezone. Jer, da bi bili uspješni, u svakom sportu, pa tako i ovome treba trenirati. Kako smo po pitanju broja partnera još prilično čedni (prosječno su Hrvati imali u svom seksualnom stažu 7,5 partnera, i to žene tek 7 dok su muškići nešto bolji, 10 partnerica), za razliku od šampiona Turaka (14,5) , trebamo se baciti na osvajanja. Pa makar se radilo o partneru za jednu noć, nema veze. Ionako je 50% ispitanih Hrvata priznalo one-night-stand!
Pa se ja pitam : što ja uopće radim ovdje?!? Zašto svi vi gubite vrijeme i ovo čitate?
Nego, hajdemo mi lijepo u shopping, nabavimo prezervative raznih debljina, mirisa boja i okusa, jer seks mora biti užitak a ne rizik za zdravlje. Ugledajmo se na naše tinejdžere, koji su naša budućnost i koji su pametna djeca (svega 33% ih se seksalo bez zaštite), i …krenimo!
Sex rules!!!!



Post je objavljen 08.11.2005. u 22:01 sati.