Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sogor

Marketing

20:45 Dunfermline - Hibernian 2 @ 1.65
Gledajući statistiku Hibernian je u prednosti u dosadašnjim susretima ukupno 58-28-37 (samo kup 8-1-5). Ali ovo nije glavni pokazatelj i trenutnog stanja u klubu i forme koju ima neka ekipa.
U redovima Dunfermline nedostaju Scott Wilson, Scott Thompson, Scott Morrison ("Triple Scott), branič Jamie McCunnie (inače Škotski U-21 reprezentativac), Simon Donnelly, Lee Makel i Darren Young. Trener Dunfermlinea Jim Leishman odmarao je prvog golmana Allana McGregora za ovu utakmicu, nije nastupio u njihovom prošlom susretu za vikend protiv Invernessea, po čemu se može naslutiti koliku važnost ovoj utakmici pridaje rukovodstvo kluba.
U momčad se vraćaju napadač Mark Burchill i branič Yannick Zambernardi..
Što se tiče Hiberniana oni zasada ne mogu računati jedino na braniča Garya Caldwella ozlijeđenog u zadnjoj utakmici protiv Livingdstona, ali trener Tony Mowbray nada se da će Caldwell ipak biti spreman i zaliječen da zaigra na terenu East End Parka. Hibernian je jedna od momčadi koja ima snage za svih devedeset minuta i to dokazuje podatak da su u ovoj sezoni čak 11 golova dali u posljednih petnaest minuta igre.
Gledajući trenutnu forumu ova dva kluba (Dunfermline šest poraza u nizu, Hibernian 5 pobjeda unizu) te listu ozlijeđenih stiće se ukupan dojam da ekipi Dunfermlinea niti prednost domaćeg terena neće biti dostatna da pobjedi u ovom susretu.

17:30 Spartak Trnava (1.pol.) –Puchov 1 @ 1.80
Na stadionu Antona Malatinskéhoa sraz dva protivnika koji se poznaju vrlo dobro. Zadnji puta na svom terenu od ekipe Matadora Puchov Spartak je izgubio davne 2001. godine a nakon toga ekipa Spartaka bilježi samo pobjede i tek jedan nerješen rezultat.
Vrhunska forma Spartaka koja mu je donjela prvo mjesto mjesto pomućena je porazom na gostovanju kod Nitre (3:1) dok je ekipa Puchova u derbiju začelja isprašila ekipu Intera iz Bratislave sa uvjerljivih 3:0. Ne vjerujem da je ovaj poraz utjecao na psihu igrača Spartaka te da pobjeda Puchova nije znak nekog poboljšanja i iz toga razloga samouvjereno tipujem na 1. poluvrijeme. Razlika u kvaliteti je nesoporno na strani domaćeg tima.

Statistika uspješnost 2/5 ili 40,00 posto

Post je objavljen 08.11.2005. u 06:57 sati.