Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/larchtreeparty

Marketing

GUZICU ZA PRECJEDNIKA!

Guzica I

Svoju Guzicu, zbog savršenosti koja joj je udijeljena od Svevišnjeg bića, proglašavam potkraljem Indije... naravno kada ju osvojimo. Indiju, ne Guzicu.

Moja Guzica je toliko mnoogo dobra da zaslužuje da postane kraljem svijeta. Ipak, pošto je to mjesto zauzeto (ja sam jelte kralj svijeta, ili ću barem biti kad odrastem), to nije moguće. Mogao bih pisati hvalospjeve o svojoj Guzici, ali nemoguće je gledati ju i ne zaplakati. Nemoguće je o njoj prozboriti, a ne usrati se... i to opasno.
Upravo zbog ovih razloga, mojoj guzici neće biti načinjena ni jedna slika. Guzica je ona koja jest. Ne imaj druge guzice do Guzice!

Guzica II

A i, za razliku od većine životinja u ZOO-loškom vrtu, moja Guzica nosi gaće, dakle odjevena je, i time je smještena prilično visoko u Božjoj slici stvari, negdje između ljudi i žena. Moram li reći nešto više?

Guzica III

Nadalje, delikatna priroda funkcije kakva je potkralj Indije zahtijeva ogromnu svitu koja će opsluživati moju Guzicu – paziti da nikada nije usrana, tapšati ju kada problijedi, ljubiti ju u rano proljeće (kada se rumeni i tjera), paliti joj cigaru nakon seksa, cemetirati ju kada dođu pederi ante portas itd.
Ukoliko ima zainteresiranih javite se i bit će te bogato zasra... nagrađeni.

Cpt. Black Adder
Guzica IV






Post je objavljen 08.11.2005. u 23:36 sati.