Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ob

Marketing

I don't like ponedjeljak

Skoro sam zbog JAG-a zakasnio na blog. Treba bar prije ponoći započeti pisati post , ako hoćemo da nad njim bude dan o kojem pišemo . No , serija me je dovela u kušnju. Voilim takve serije i/ili filmove o avionima, nosačima ...
Jutros sam nakon kćeri u školu ,odveo mamu u toplice. Tamo ide na terapije .
Nešto prije deset sam bio kući. Do podne sam gledao odličnu emisiju BBC-a o prastanovnicima Engleske. Odlično su rekonstruirali njihov život, a i inače dokumentarci BBC-a su odlični. Kratko pogledao vijesti u podne , a onda me žena povezla do posla. Ona je morala ići, a ja sam iskoristio prijevoz u tom smjeru. Praktički sam se na poslu pojavio sat i pol ranije. Kad me je voditelj vidio , odmah me počeo informirati o novinama, upućivati ... tako da sam na kraju odmah ostao na poslu , iako sam samo mislio odložiti torbu .
Prosječan dan na poslu. Svratio mi jedan prijatelj na instrukcije, ali smo potegli i mnoge druge teme. Imamo dosta zajedničkih ali i različitih razmišljanja( nije li to sa svima tako?). Pitanje je samo što će od toga pretegnuti?
Na povratku kući podigao sam " Final cut", iz video kluba. Dobri su glumci , zbog njih sam i uzeo film. Večeras ga nisam stigao pogledati.
Sutra će plaća, nadam se.
Danas sam jako malo bio i s mojim ćerama. Tek ono malo u autu jutros, kad sam ih obje vozio do centra grada , i sad prije spavanja naveče. Gorka konstatacija! Ne znam što tu mogu popraviti u ove dane kad radim popodne?

Post je objavljen 07.11.2005. u 23:52 sati.