Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/loungeact

Marketing

EXTREME

kaj sve može biti ekstremno? pogledajmo...


EKSTREMNA ZADRTOST, ZATUCANOST, KAJGOT
htela bi vam napisati nekaj o tome, jer me upravo po ne znam koji put uspel začuditi svojom glupošću, seljačkim razmišljanjem. već sam godinu i pol vegetarijanka i rade bum skapavala od gladi nego pojela nekaj kaj je povezano s mesom i čvrsto stojim kod tog svojeg stajališta. al vidite, moj stari nikak da shvati da se bilo koji obrok more sastojati bez mesa, i kaj je najvažnije, da se čovek more itekak najesti bez ijedne mesne čestice. i danas, dok sam došla doma, nakon veoma bitnog razgovora (o kojem bum pisala malo kasnije) nije mi se dala jesti juha od ručka niti oni već posušeni kroketi, pa sam si na šnitu kruha namazala onaj neki namaz od gljiva. i stari je popizdil i kak niš normalno neću jesti, i živo ga interesira kaj bum ja jenog dana kuhala dok bum imala svoju obitelj. isuse bože, ak on doživi to, odn. ak ne krepa do onda, onda svaka mu čast. a njega ne moraju brinuti prehrambene navike moje buduće obitelji. užasno me iritira takvo razmišljanje, i slične gluposti koje su vezane za vegetarijanstvo, sve te predrasude i prokleto neznanje o tome, a ipak se najde nekolicina ljudi koja bu se našla i pametovala o nečemu o čemu nema pojma.


EKSTREMNA SREĆA
evo, kak sam i gore napisala, oću na se moguće načine filipu olakšati dušu i srčeko i priopćiti da od onog, kaj sam mu spomenula v subotu, nebu ništ----- ima boga!!!! budući da skoro niko ne zna o čemu se tu radi, ostavljam ovaj odjeljak s jako malim brojem redova i prepuštam ga usmenoj predaji. :o))
a je, ima još nekaj kaj se može povezati s ekstremnom srećom. filipu to predstavlja bol u koljenima i pišanje po fiziki, a meni, moglo bi se reći, isto tak nekaj, malo drugačije, ali isto ekstremna sreća.

i sad bi se na kraju obratila nekome kome sam se nedavno već obratila putem posta. tiče se prošle subote i onog rodendana. gle, ja nisam htela započinjati nikvu svadu, stvarno mi to nije bil cilj, i mislim da je došlo do grdog nesporazuma. ja sam ti sam htela dati do znanja da me onaj komentar zasmetal, a ono tvoje vredanje sega i svačega... mislim da to opće nije bilo potrebno. al jebiga, ja sam za to da se lepo nasamo porazgovaramo i gotovo. neću da filip ili neko treći bude posrednik izmedu te naše, tzv. svade.

ajd, ljudići, svima lepi pozdrav. budite mi dobri, optimistični

don`t worry about a thing,
cause every little thing`s gonna be alright....

smile, no problem, jamaica... :o)

Post je objavljen 07.11.2005. u 19:45 sati.